Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma się z czego cieszyć

Nie mam z kim jechac na wakacje

Polecane posty

Rozstałem się jakiś czas temu z dziewczyną. Przez związek straciłem kontakt z dawnymi znajomymi i teraz nie mam ani jednej osoby z która moglbym pojechac na wakacje. Strzele sobie w łeb jak bede przesiedze 2 miesiące w domu. Tak sie chcialem wyzalic heh:)

Gość ohemii20
heh:)ja tez nie mam z kim jechac na wakacje:)co gorsza do pazdziernika zaczne chodzic po scianach z nudow;)3 maj sie;)

Gość 2 miesiace czyli jeszcze
uczniak jestes.. ja na twoim miesjcu bym pojechalam z kims z klasy, albo jesli studiujesz, zestudiów. nie wierze ze nie masz tam znajomych. ja jestem starsza od ciebie i mam podobny problem. nie mam z kims jechac.. moje kolezanki nie pojada bo sa bez pracy, a trzecia ciezko gdziekolwiek wyciagnac. a ze studiów dziewczyny chca gdzies jechac ale tylko na weekend. mi sie marzy tydzien nad morzem, ale sama nie pojade...

Gość fghujikopogfd
mogłabym ppojechać z kimś kto chociażby przypominałby mi JEGO

Gość do 812
schowaj te zwisy, błagam... :O

chciałabyś mieć takie zwisy:classic_cool:

Gość do 812
nie, uwierz mi to nie jest zazdrosc.. mam duze i jedrne, nie mowie ze idealne, takich bym nie chciala miec za nic...

Naprawde można oszaleć w domu samemu. Od 15 lat jeżdze na wakacje a w tym roku potrzebuje odpoczynku jak nigdy wcześniej. Niech to szlag trafi :/

Znajomi ze studiów porozjeżdzali się na erasmusy , kursy językowe czy inne cuda albo sa w szczesliwych zwiazkach i nie potrzebuja osoby trzeciej do towarzystwa

Gość on--78
W sumie to też bym gdzieś pojechał...najchętniej nad morze na tydzień.Jeśli znajdzie się ktoś chętny to niech da znać. Poz.

Gość maćkowy potwór
ej ludzie jakbym miała kase to bym sama pojechała nad morze, tylko że na jakieś zadupie bez ludzi;) Nie ograniczajcie się, jedźcie gdzie chcecie, jak jesteście kontaktowi to bankowo znajdziecie jakieś towarzystwo na miejscu. Albo zbierzcie się w kupie i jedźcie gdzieć w jedno miejsce. Nie róbta se problemów tam gdzie ich nie ma;)

Gość dunkani
ja tez nie i dlatego jade sama

Gość Jellinek
No to jedź na wycieczkę dla singli. Będziesz sam wśród samotnych, więc może akurat kogoś spotkasz? _ _ http://www.tanie-latanie.net/

Gość moskala
no bo niektórzy jak są w związku to zapominają ze wokół są jeszcze przyjaciele i urywają kontakty a jak z partnerem nie wyjdzie to nagle chcą wracać skoro olewałeś znajomych to teraz się nie dziw że nie masz z kim jechać na wakacje. wkurza mnie takie coś. wiadomo że związek itp. ale czas dla znajomych zawsze jakiś się znajdzie wiem po sobie. i nie mam tego problemu co ty:P może spróbuj wyjechać na jakiś wypad dla singli albo zapoznaj nowych znajomych

Gość 20pit
Yhm wyruszam nad morzę z 13/14 sierpnia w nocy od strony Lublina;) Pobyt ma trwać od 7-10dni miejsce jest do dogadania. Szukam chętnej/chętnych osób do wspólnej wyprawy;) Reszta szczegółów zależy od tego czy jest ktoś zainteresowany ponieważ widzę że dużo osób nie ma z kim jechać;]