Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakajajusta

STUDIA-POMOCY!

Polecane posty

Co wybrac-psychologie,dziennikarstwo czy filologie angielska? Kazdy z nich mnie interesuje,zlozylam papiery na wszystkie liczac,ze zadecyduje los...dzisiaj dostalam sie na wszystkie 3 i znow jestem w punkcie wyjscia...

Gość wtorkowa
Twoje życie , zastanów sie co chcesz robić w przyszłości, ja bym z tych 3 wybrała dziennikarstwo , ale to jest tylko moje widzi misie, ty musisz mieć swoje :)

Gość trudna decyzjaaa
Gratulacje! A na jakie uczelnie? bo to też jest ważne. Ja radzę w pierwszej kolejności anglistykę później psychologię na końcu dziennikarstwo ;)

Gość trudna decyzjaaa
Gratulacje! A na jakie uczelnie? bo to też jest ważne. Ja radzę w pierwszej kolejności anglistykę później psychologię na końcu dziennikarstwo ;)

studiowalam filologie angielska.. ciezkie studia ale ciekawe bo uczysz sie nie tylko jezyka ale tez o historii i o kulturze innego kraju ale gdybym miala wybierac jeszcze raz z posrod tych twoich trzech kierunkow wybralabym psychologie

same gowna.na dziennikarstwie nie robi sie praktycznie nic.a dziennikarzem i bez studiow mozna byc;) fil ang to samo,co chcesz po tym robic? ja bym juz szla na psycho,czubków ci u nas dostatek:D

Uniwersytet Szczecinski...dziekuje za rady,mam jeszcze tydzien na podjecie decyzji,trudnej decyzji...

Gość wtorkowa
" jestem typowa humanistka i tylko te kierunki wchodzily w gre" -nie ograniczaj sie mentalnie, ja np. jestem typowy umysł ścisły, ale interesuję się tez np. polityką , kulturą innych krajów itd. , może są w tym lepsi, ale nei można sie ograniczać tylko do wąskiej dziedziny, wszystko dla ludzi :)

a tak z ciekawości jakie miałaś wyniki z matury? n uw próbowałam ale jestem daleko w dupie za tymi co się dostali :/

90% rozsz.polski,87% rozsz.angielski ,historia troche gorzej;)i po 100% z ustnych...nie jestem tegoroczną maturzystka wiec na szczescie ominela mnie matematyka:)

Gość 67687567
jak na US to ja bym wybrała anglistke , psychologia podobno słaba , a dziennikarstwo nudne

robiłaś sobie rok przerwy żeby w tym roku poprawić czy tak dobrze zdałas wczesniej?:)

Gość barabora
Hmm...w zasadzie najmniej przydatne jest dziennikarstwo. dziennikarzem mozna byc również po tych dwóch pozostałych kierunkach... a interesuje Cie praca po filologii?? Niewielki wybór właściwie, a języka możesz nauczyć się na milion innych sposobów. Psychologia - też nic pewnego, ale chyba ma najwięcej późniejszych ewentualnych ścieżek rozwoju...

psychologię + anglistykę lub dziennikartswo + anglistykę ;) 🖐️ w końću nie jesteś głupia i dasz sobie radę 🖐️ nie mylę się prawda? ;)

na ta chwile tez najbardziej sklaniam sie ku psychologii,po dziennikarstwie w Szczecinie sa duzo mniejsze mozliwosci niz np.w Warszawie a wyjezdzac nie chce...

Mysle ze psychologia. a np za rok czy 2 mozesz zaczac drugi kierunek-filologie

nie moge pozwolic sobie teraz na dwa kierunki,bo utrzymuje sie sama i musze jeszcze znalezc czas na prace

nie moge pozwolic sobie teraz na dwa kierunki bo utrzymuje sie sama i musze jeszcze znalezc czas na prace