Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mags Wave

korekta nosa w klinice dr. Sankowskiego

Polecane posty

Gość Mags Wave

Witam mam umowiona konsultacje w klinice dr Sankowskiego w tym miesiacu i planowalam zrobic sobie nos u doktora Lembasa, jednakze po przeczytaniu tak wielu negatywnych opinii na temat tej kliniki juz kompletnie nie wiem co robic. czy ktos moze doradzic??? bardzo sie boje tej operacji i musze specjalnie wracac do kraju zeby ja zrobic wiec prosze o wasze opinie!

Gość Swinka
HEJ PODAJ e namiary to sie z toba skontaktuje

Gość 65465
Po dr nie stawia się kropki!

Gość Swinka
wytlumacz bo nie rozumiem o co chodzi Dziekuje

Gość 65465
W temacie autorka napisała dr. zamiast dr

Gość o dr Sankowskiem
ale ma cie problemy! niesłychane co do dr Sankowskiego, to uważaj bo słyszałam różne opinie na jego temat poczytaj forum

Gość Szarlota25
W różnych rankingach otrzymuje bardzo wysokie noty, w rankingu tygodnika wprost od dłuższego czasu jest na pierwszym miejscu, ale faktycznie krąży o nim dużo negatywnych opinii. Nie wiadomo już w co wierzyć. Ja jeszcze nie robiłam żadnej operacji, więc nie wiem nic na ten temat. Swinka a może wysłałabyś mi swoje zdjęcia na maila przed i po? Bo też chciałabym zoperować nos. Zamarz twarz tak żeby był widoczny tylko nos, nikomu nie wyślę tych zdjęć.

Gość Swinka
ok wysle tylko daj mi troche czasu na to Jestem zalamana nie rob u niego

Gość Swinka
golnie jest bardzo mily ale to nie wszystko nosy nie wychodza w tej klinice Bede miala poprawke niestety czubek bedzie poprawiony z zebra lub z biodra a nawet z chrzastki z uszu takze u innego lekarza Boje sie dlatego tez zrobie to zima aby mnie ludzie nie widzieli bo latem to sie nie ukryje ZRESZTA nie chce lata marnowac