Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o_kruszynka

warzywa dla kota

Polecane posty

Jakie warzywa dla 10-tygodniowego kotka? Jak na razie żywię go suchą karmą i czasami dostaje saszetki, chciałabym mu trochę urozmaicić menu.

moje koty jadly ziemniaki, kalafior i fasolke szparagowa nie chcialy nic wiecej z warzyw.

mój york też wpieprza warzywa i owoce. Z warzyw: kapuste pek. oliwki marchewke por ugotowany pietruszke papryke Ziemniaków nie tknie! A z owoców to chyba wszystkie..

Gość mój wcina
z=oliwki zielone- ma swoj wielki słoik w lodówce. Serio :-p

hehehe ostro widzę, mój kociak wczoraj się pchał do ziemniaków z koperkiem, ale jakoś go powstrzymałam bo trochę się obawiałam mu dać, ale dziś spróbuję. Pierwszy raz w życiu mam kotka no i dlatego jeszcze takie obiekcje, a hm... Te warzywa rozumiem gotowane bez żadnej soli itp?

Gość zdechnie ci jak bedziesz go ta
tak karmiła :o BOŻE JAKA DEBILKA TY NIE MASZ POJECIA O KOTACH :o

Gość Andzelika polo
a moj kot jak był mały napil sie piany od piwa bo myslal ze to mleko ale jak skosztowal to zaczol na to parskac :)

Gość Andzelika polo
Słodki był, potem kiedyś napił się wódki :) Zdychał 3 dni w męczarniach :classic_cool:

Gość Andzelika polo
smieszne nie zdechł od wódki :( ale rozjechał go samochód A Jarek tez ma kota, nie :) ostatnio wiedzialam zdjecie jak dawał na kafe :) ❤️ moj kot był podobny do kota jarka :P

Gość Andzelika polo
no i Jarosław ma niezły burdel na podwórku brakuje mu kobiety :)

Gość bo senes pije
mozesz mu zrobic taka papke z ugotowanej piersi kurczaka i warzywa,rozdrobnij wszystko widelcem,wtedy bedziesz niala pewnosc,ze zje warzywa ktore mu przyrzadzisz.

no właśnie o takiej "papce" myślałam, bo ogólnie uwielbia też te obiadki dla niemowląt - bobovity, rybę z warzywami i indyka z warzywami to wręcz pustą miskę lizała, ale taka papka z kurczaka i marchewki będzie taką alternatywą. Dzięki wszystkim :)