Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abababababl;a\

Solarium

Polecane posty

Gość abababababl;a\

Dzien dobry. nigdy nie bylam jeszcze na solarium, czy mozecie mi choc troszke podpowiedziec jak obsluzyc lozko, jak wlaczyc itp.??Wiem, wiem zaraz powiecie ze pani mi wytlumaczy, ale ide z dwiema kolezankami i nie chce miec wstydu ze nigdy nie bylam na solarium. Blagam pomozcie! :/

a co to za wstyd że się nigdy nie było? a po drugie jest lato lepiej opalać się na słońcu niż na solarium

Gość abababababl;a\
na slonecku nie moge ;/ mam cellulit i wole na razie ladnie sie poopalac na solarium, a nie gdzies na plazy gdzie wszyscy widza. No a wstyd bo ja im mowilam ze chodzilam

Gość abababababl;a\
A jest ten guzik jakis charakterystyczny czy cos? Nie wiem, wielkosc? przepraszam moze glupie pytania zadaje ale nie chce wyjsc na idiotke.Czyli ona u siebie ustawia czas opalania,a ja poprostu jak bede juz gotowa itd. to włączam tylko tak?

Gość abababababl;a\
help...

Gość abababababl;a\
No pomóżcie

Gość łojojoj
Po poziomie twoich wypowiedzi i rozmiarze twoich problemów powiedziałabym raczej, że jesteś stałą bywalczynią solaryjnych przybytków :-D Uwielbiam kobietki o IQ temperatury pokojowej :-P

Gość weronikax
Na solarium zazwyczaj jest ktoś kto to wszystko obsługuje...Więć wystarczy zapytać się;)

Wystarczy nacisnąć przycisk START, innymi się nie musisz przejmować. połóż się, zamknij łóżko i start :P tylko zwiąż włosy :) i nie przesadzaj z solarium :P

pomogę CI bo Cię zazdrośnice zeżrą :D 🖐️ Na 90% to ustrojstwo się samo włączy i samo wyłączy - także nic nie bedziesz musiała naciskać - tylko zasuniesz klapę :classic_cool: Jeśli nawet będzie guzik to będzie miał prawdopodobnie napis START :classic_cool: i będzie taki wielki i okrągły ;), ze nawet osoba z zezem rozwartym-150 stopniowym nie będzie w stanie go przeoczyć :classic_cool: ps. moja nowa dziewczyna ma solarium w domu 😴

Gość weronika1212
ostatnio w szpitalu na onkologii z moja znajomą leżało aż 4 dziewcyzny które dostały po solarium nowotworu skóry ( opalały sie mniej więcej raz w tygodniu) z tych nowotworów każdej z nich zrobiły sie złośliwe nowotwory narządów , jednej np nowotwór mózgu, ja w życiu juz na solarium nie pójdę, jak z nia leżało 4 dziewczyny to ile dziewcyzn na świecie ma nowotwory po solarium az nie chce myśleć

Gość frecz
Normalnie zapytaj, powiedz, że nigdy nie byłaś na solarium i tyle. Ja tak zrobiłam, dziewczyna mi wszystko powiedziała, dzięki temu nie spaliłam się za pierwszym razem. Doradziła mi żebym zaczęła od 4 minut, a potem stopniowo zwiększała dawkę "słonca". Koleżanka za pierwszym razem wlazła na 10 minut na turbo, bo nikogo się nie zapytała, o efektach nie muszę pisać. Dziewczyny, które tam pracują są od tego by pomóc w razie potrzeby.