Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdura....

finał w niedzielę

Polecane posty

Gość bzdura....

kto wygra?

Gość ghfghfghfghfghdf
Wszystko jedno.

Gość ghfghfghfghfghdf
karola_88 Ośmiornice już zjedzono z ryżem.

Nie zjedzono, bo minister spraw zagranicznych Hiszpanii jest właśnie w trakcie załatwiania jej hiszpańskiego obywatelstwa :) Byłby skandal dyplomatyczny ;)

Gość bzdura....
jaka ośmiornica? 00

Gość ghfghfghfghfghdf
karola_88 Zjedzono tylko że w akwarium pływa jej sobowtór żeby nie było właśnie tego skandalu o którym piszesz.Ale ta ośmiornica to już nie to samo.

Gość żabulinka
Hiszpania, mam taką nadzieję.

Gość bzdura....
ja jestem za Hiszpanią, bo maja ładniejsze stroje

Gość ghfghfghfghfghdf
karola_88 Niemcy narodem spiskowców więc wiesz,dla nich tak ośmiorniczka to błahostka była.Dobrze że jej na mydło nie przerobili tylko od razu zjedli-chociaż bardziej humanitarnie się zachowali.

Gość bzdura....
jaka kurwa ośmiorniczka?

Gość naddinn
osmiornica poszla do gazu :P

-> ghfghfghfghfghdf No tak... Tylko, że jak to się wyda, to może nawet grozić rozpadem Unii Europejskiej. Uważam, że Niemcy niepotrzebnie tak ryzykowali. Mogli powiedzieć, że się poddusiła czy coś, i zeszła śmiercią naturalną...

Gość żabulinka
Ośmiornica żyje. Przed chwilą słyszałam, że wskazała na wygraną Niemców w meczu o 3 miejsce.

żabulinka, to tylko potwierdza informację ghfghfghfghfghdf, że ośmiornica jest podmieniona ;)

Gość żabulinka
To może jednak przegrają :) Wstrętni niemieccy mordercy, potomkowie ssmanów.

Gość ghfghfghfghfghdf
karola_88 W to by nikt nie uwierzył -a jak by wyszło że się udusiła to wiesz jaki to byłby skandal,pisano by że Niemcy wrócili do swoich dawnych zwyczaj.A tak zaryzykowali i może jakoś się uda.

Gość żabulinka
A skąd macie pewność, że zlikwidowali tę biedną ośmiornicę?

No tak, uduszenie mogłoby się źle kojarzyć ;) To mogli powiedzieć, że utonęła :D Żabulinka, to będzie kolejny, nierozwiązany, międzynarodowy spisek i niedługo będzie o tym pełno filmów na youtube :) Śledź temat ;)

Gość ghfghfghfghfghdf
żabulinka Pewności to nikt nie ma bo to jest spisek,ale nie długo w telewizji będzie program "Zagadki XXI wieku" i drugi odcinek będzie o tej właśnie ośmiornicy.Więc musisz śledzić temat ale to pewnie nasze wnuki się dopiero dowiedzą jak to było naprawdę. karola_88 No z tym utopieniem pewnie by przeszło w Niemczech ale nie w Polsce, więc chyba nie mieli wyjścia.No ale ponoć smaczna.

Gość żabulinka
Czyli, jeżeli ta ośmiornica jest podmieniona, to ci głupi Niemcy nie wygrają? :)

Żabulinka, nic nie jest przesądzone, bo Niemcy mogą też podmienić drużynę Urugwaju, skoro byli w stanie posunąć się do czegoś tak skandalicznego i ryzykownego jak podmienienie ośmiornicy. -> ghfghfghfghfghdf: "No ale ponoć smaczna" - widzę, że masz wysoko postawionych informatorów. Nie boisz się, że Ciebie Niemcy też podmienią? ;)

Gość ghfghfghfghfghdf
żabulinka No zobaczymy bo ta podmieniona ośmiornica miała do wyboru 2 skrzynki więc miała prawdopodobieństwo trafnego wytypowania wyniku równe 50% więc wszystko możliwe. A ja wole żeby Niemcy wygrali bo Urugwaj nie zasłużył żeby być w czwórce po tym jak "wygrał" z Ghaną.Ale jak by grali Niemcy z Ghaną to też bym chciał żeby Niemcy przegrali ale Urugwaj nie może wygrać.

Gość ghfghfghfghfghdf
karola_88 O siebie to ja się boje że mnie na mydło albo jakieś guziki przerobią bo ludzkie mięso ponoć nie smaczne jest.Więc wiesz wszystkiego nie powiem mimo iż ukrywam się w Polsce.

ghfghfghfghfghdf, mydło to przestarzała technologia... Przerobią Cię na komórki macierzyste... W życiu nie dojdzie się do tego, gdzie jesteś... O ile oczywiście zdołają się jakoś dowiedzieć, że ukrywasz się w Polsce.