załamana18492 0 Napisano Lipiec 9, 2010 czesc wszystkim. to mój pierwszy post ale potrzebuje pomocy i zwracam sie od was z ogromna prosba abyscie pomogły mi stwierdzic czy jestem w ciazy. kochałam sie z chłopakiem 8dni przed spodziewanym okresem, po 2 dniach do stosunku wystapiło u mnie krwawienie jednodniowe. okres spóźnia mi sie juz 3 dni;/ od stosunku mineło 10dni. Moje piersi sa powiekszone, bardzo nabrzmiałe i czule na dotyk, boli mnie w dolnej czesci brzucha juz od 2 dni, mam skurcze w miednicy, zgaga, poranne mdłości, co sie ze mna dzieje?! na dodatek zmiana smaku, wszystko wydaje sie byc cholernie słone. dodam ze stosunek był z zabezpieczeniem, oraz był to stosunek przerywany. jestem zdesperowana... proszę pomóżcie mi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mailiinquaaa Napisano Lipiec 9, 2010 co to znaczy że stosunek byl z zabezpieczeniem? ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraty_pierdaty 0 Napisano Lipiec 9, 2010 10 dni po stosunku a ta juz ma mdlosci i zgage :O Wez sobie nie wkrecaj! Zrob test a nie dupe zawracasz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mailiinquaaa Napisano Lipiec 9, 2010 zwłaszcza że sieu zabezpieczałaś to raczej nie mozliwe. a baby jak mysla ze sa w ciazy to wkrecaja sobie wszystko, jak bedziesz sobie wkrecac to jeszcze opoznisz miesiaczkę. Tez miałam kiedys 17 lat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mailiinquaaa Napisano Lipiec 9, 2010 zwłaszcza że sieu zabezpieczałaś to raczej nie mozliwe. a baby jak mysla ze sa w ciazy to wkrecaja sobie wszystko, jak bedziesz sobie wkrecac to jeszcze opoznisz miesiaczkę. Tez miałam kiedys 17 lat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana18492 0 Napisano Lipiec 9, 2010 mam 18 i pół roku. z zabezpieczeniem tzn chłopak miał założona prezerwatywe. ale skad to krwawienie dwa dni po stosunku? skad teraz te bółe ? zawsze miałam regularną miesiaczke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wkrecaj sobie Napisano Lipiec 9, 2010 czemu nie zrobisz testu??? w ciaze wbrew powszechnej opinii,cholernie trudno jest zajść!! wiem coś o tym-co miesiąc kocham się w dni płodne z męzem i nicccc,a niby oboje zdrowi jesteśmy!!!nie wkrecaj sobie,zrob test,ale moim zdaniem wyjdzie 1 kreska. A te krwawienie to po prostu krwawienie kontaktowe-po stosunku i tu raczej powinnaś się martwić i zasięgnąć opinii lekarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola_88 0 Napisano Lipiec 9, 2010 Jak mamy Ci pomóc stwierdzić, czy jesteś w ciąży? Zrobić Ci USG, czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Summer_ 0 Napisano Lipiec 9, 2010 kobieto prosze Cie. kolejna dorosla co to wkreca sobie baje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s.darria 0 Napisano Lipiec 9, 2010 z tego co wiem to zgaga i mdłosci wystepują w 6 tygodniu ciazy ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana18492 0 Napisano Lipiec 9, 2010 dodam ze miesiac temu okres traw zaledwie 2dni i był bardzo ,,skapy" moze poprostu juz wtedy byłam w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wróżka prawdę ci powieeee Napisano Lipiec 9, 2010 a kochałaś się kiedyś bez zabezpieczenia? jeśli nie to nie jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana18492 0 Napisano Lipiec 9, 2010 a jeśli zabezpieczenie było dłgi czas noszone w portfelu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lenusia Napisano Lipiec 9, 2010 Zrob test! życze ci zebys niebyla w ciazy ale nic nie wymyslisz bez testu. wiec idz do apteki czy rosmanna i kup test odrazu bedziesz wiedziec. Im wczesniej tym leiej po co sie martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vfxdcv bn Napisano Lipiec 9, 2010 nie jesteś w ciąży. a te wszystkie objawy to znak, że zbliża ci się okres. Mógł ci się przesunąć, bo się stresowałaś, odchudzałaś, upiłaś, itd... powodów jest mnóstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach