Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borówkowaa

tyłek

Polecane posty

Gość borówkowaa

Kobietki czy wy też macie czasem takie krostki an tyłku? nie wiem co z tym zrobic ;o nie dosc ze celulit , krostki to jeszcze teraz podraznienie od słońca :) już nie mówię o ciągłym odrastaniu włosków i krostkach w okolicach bikinii to jest tragedia . help ;O

Gość niestety ale ...
niestety ale musze sie ja takze podpisac pod tego typu przypadlosciami, wszystko to mam taksamo i nie widze dla siebie ratunku

tyłek trzeba ćwiczyć, regularnie, w ciągu dnia napinać mięśnie pośladków, można to robić praktycznie w zawsze i wszędzie ;) efekt: jędrniejszy tyłeczek i uniesiony. SPRAWDZONE! co do krostek, no to peeling moje Drogie. ja obecnie mam cukrowy peeling z rossmana, limonka i żeń-szeń, jest rewelacyjny, skóra po nim jest gładka jak pupcia niemowlaczka ;) http://www.hean.pl/product.php?id_product=834 wcześniej miałam duuużo droższy peeling z firmy MAYSTAR, profesjonalny peeling do ciała, stosowany w salonach kosmetycznych, był bajeczny, bo nie wysuszał skóry tak jak inne, po tym limonkowym, musze koniecznie smarowac sie balsamem, z maystar idealnie usunal naskorek i wyrownal wszelkie krostki itp. www.splendore.pl/Body_Basic_peeling_do_ciala_500_ml_p6242.html znośny jest jeszcze ziai sopot spa, ale też trochę wysusza :/ www.splendore.pl/Sopot_Spa_Peeling_myjacy_z_mikrogranulkami_200ml_p4673.html

na krostki to nie peeling tylko masc benzacne 10% peeling tylko zedrze i skóra sie czerwona zrobi