Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrykla123

po jakim czasie odrastają wloski?

Polecane posty

Gość matrykla123

po jakim czasie odrastaja wloski po wydepilowaniu plastrami z woskiem ? chodzi o okolice bikini

Gość Malwa1985
U mnie po około 3,4 dniach zaczyna je być widać.

Gość matrykla123
tak szybko po wosku?:O wyjezdzam za 2 tyg nad morze a juz zabralam się za depilacje boje sie ze odrosną:/

Gość matrykla123
za wczesnie?

ja nie przepadam za woskiem, bo ani nie przedluza czasu wyrosniecia znowu wloskow a i jest bolesne, wole krem do depilacji.

Gość matrykla123
hmm na opakowaniu pisze ze wloski zaczynaja odrastac po 4 tygodniach :/ czyli to nieprawda? myslalam ze skoro zostają wyrwane z cebulkami to rzeczywiscie zajmie im miesiac az odrosną.. a krem do depilacji nie przypadl mi do gustu bo nieusuwa claych wloskow zostaja takie krociutkie:( a wam po jakim czasie odrastaja?

Gość MałaaDuża
Moje odrosły po 3 dniach... Do dziś mam problem z wrastającymi włoskami. teraz depiluję się kremem. Też szybko odrastają , ale nie mam już AŻ TAKICH rewolucji...

Gość diankaa
a czemu wam te włoski przeszkadzają ?

Gość ja uzywam depilatora
i co kilka dni musze golić. Depilacja nie usuwa 100% włosów i niektóre są w innej fazie wzrostu niż pozostałe, stąd po kilku dniach już jakies są. Ale mniej niz zwykle. Zreszta czas to kwestia indywidualna

Gość matrykla123
jak to po co? a wyobrazasz sobie wyjsc na plaze z wlosami wystającymi zza majtek?! bo ja nie.. nawet w zimie musze byc ogolona niewyobrazam osbie miec wlosy tam:/ to wstrętne

Mnie też szybko dość włoski odrastają włoski po depilacji. :( Dodatkowo mam jeszcze wrażliwą skórę podatną na skaleczenia. Tuż po depilacji pojawiła się krew ale na szczęście zniwelowałam defekty Emofixem. To moja tajna broń do walki z ranami :)