Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróciłam od córki

Zwyzywałam teściową córki!

Polecane posty

Gość tia........
* wyrzucił miało być:)

Gość wróciłam od córki
Mój mąż okazał się nieodpowiedzialny, to przez niego się nic nie dorobiłam. Jak jest mężczyzna doniczego to kobieta nic sama nie zrobi. Moja córka trafiła na faceta z bogatej(bo dobrej napewno nie) rodziny, dobrze zarabiającego to niech jej się dobrze wiedzie. Gdyby tylko teściów miała innych, którzy by o nią dbali.

Gość byle do wody
Kurwa nie wierze w to!! Jezeli kupili auta corce i synowi a twojej corce nie, to logincze bo ona jest ich tylko synowa tak??? czyli jezeli kupili auto znowu- ich synowi to auto jest wspolne z twoja corka. popaprana jakas babo jestes.

Gość wróciłam od córki
Ale to jest wyróżnianie dzieci. Oni mają syna,synową i córke. A moja córka jest dla nich lepsza niż ich własna córka która by ich tylko wyrzystywała. Ja powiedziałam jej teściowej że jest zwykłą wyzyskiwaczką, że nie potrafi docenić tego że synowa urodziła jej wnuki i daje szczęście jej synowi.

Gość też mi coś, urodzenie dziecka
jako mega wyczyn. zastanów się babo durna. to, że kupili swoim dzieciom samochody nie oznacza, że mają kupić twojej córce. to tylko dla niech synowa. jak nie ta, to inna. ;)

Gość Ada tak nie wypada
Wlasnie, jak nie ta to inna...zawsze znajdzie sie nastepna synowa hehehe

Gość Wassmin
LO MATECKO!!!!!!!!!!! Mlotkiem babie wbijac do lba a ta i tak nie rozumie. Dziewczyny to ja w takim razie lece do tesciowej z pretensja dlaczego nie kupila mi mieszkania skro swojej corce kupila hehehehehehe........ A utorko proponuje dobra wizyte u psychiatry bo to co wypisujesz to sa takie banaly ze szok. Corcia krolewna a mamunia jeszcze bardziej poje........a.

Gość masz racje autorko
ale skoro oni maja cos twojej corce dac to co ty dasz swojemu zieciowi?

Gość aaaaaaaaalllllllllleeeeee
to powinnam znienawidzić teścia że mojemu mężowi kupił samochód, którym mi wozi dupe?????????? Hahahahaha Jaka głupia baba. A mój mąż powinien mieć wąty do moich rodziców, że mi kupili ladówkę a nie jemu////// Naprawdę psychiatra się kłania

Gość kobiecinko z tobą jest coś
nie tak.

Gość według mnie to
prowokacja chociaż są takie głupie baby:(