Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sragtae

powalilo was z tymi fotkami

Polecane posty

Gość sragtae

ludzie zwariowaliscie, jestescie az tak zakompleksieni ? co drugi topik na cafe CO O MNIE MYSLISZ,OCEN MOJA FOTKE, żenada!!!!! ale co sie dziwic wakacje sie zaczely i gowniarzom sie nuidzi... tak jestescie pikeni, mlodzi i najlepsi,ale dajcie juz sobie spokoj :O:O:O:O

to moze zacząc wstawiac swoje najbardziej paskudne fotki , kążdy pewnie gdzieś takie chowa , dawać bedzie wesoło :P

Gość sragtae
no wlasnie, najlepsze ejst to ,ze zdjecia 5 razy przeszly przez obrobke, docackne, dopieszczone, miny powyginane, nienaturalne i pytanie :LADNA JESTEM ....az sie rece zalamuja

ja mam jedno takie okropnie ze zbliżenia ( robił je fotograf z zawodu ) ale wygląda jak z horroru :D

połowa to i tak nie ich fotki :D "śmieszniejsze" są te piękności mające w stopkach nie swoje zdjęcia...- to dopiero zakompleksione dziewczyny

taa...dziubki, wypchane cycki i tapeta mieszana codziennie w betoniarce i nakładana na twarz...

iwaneczka, ale słonko to oczywiście nie było skierowane do Ciebie:), bo Ty nie zakładasz takich głupich tematów. a to, że masz foty w stopce to ujdzie w tłoku. :) :classic_cool:

dobrze..... sama bym takich nie zrobiła :) mam w pracy kumpla, który molestuje wrecz nas swoim aparatem , prawdziwy fanatyk ,ale ma reke i smykałkę :) nicco :) nie wiem czemu drażni mnie przeklinanie , moze dlatego ,z ę kiedys sama klęłam jak szewc :D a co do moich fotek , to chyba się z nimi nie panoszę :P a lubie dobre zdięcia :) te uważam , ze pokazują to co moge pokazać :P

iwaneczka widac, ze robil je ktos kto sie zna na fotografi jak dla mnie super..

dziękuje jeszcze raz zna się zna , zrobił mi jedno takie , w którym widac każdy szczegól twarzy, dla niektórych może wydać się paskudne dla mnie mistrzostwo :) widac pory na twarzy, każdą zmarszczkę :)

Gość sragtae
i znowu to samo :O

ja się nie prosze o ocenu żeby nie było :P jestem jaka jestem , podobam sie akurat temu na którym mi zależy , to mi wystarcza:D