Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

przychodnia całodobowa Kraków

Polecane posty

Witam Nie jestem z Krakowa i szukam jakiejś przychodni całodobowej. Szukałam w googlach ale tam wyskakują chyba same prywatne. Codziennie pracuje i nie miałam kiedy iść, a mam poważny problem (jednak nie aż tak żeby iść z tym do szpitala). Proszę o jakąkolwiek pomoc

upupup

Gość do całodobowych
przyjmują rejonami,zależy u którego lekarza internisty mamy podpisaną deklarację

jak rejonami? Ja mieszkam na podgórzu, a mój lekarz rodzinny jest w zupełnie innym mieście i nie mam kiedy do niego jechać bo pracuje non stop.

Gość niestety ale
ale pozostał Ci JEDYNIE SOR (Szpitalny Oddział Ratunkowy) - Kraków szp im.Żeromskiego w N.Hucie - tam nie mogą Ci odmówić pomocy.

Gość niestety ale
Uwaga ! Dowód osobisty i WAŻNE ubezpieczenie - książeczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez tego nie jedź !

Gość do całodobowych
jeżeli ja muszę isc do lekarza w nocy to jadę na oś.Jagiellońskie,ale tam zawsze mnie pytają o nazwisko mojego internisty z przychodni rejonowej,jeżeli mają go u siebie na liście to przyjmują pacjęta,jeżeli nie to odsyłają do tej przychodni nocnej która obsługuje pacjętów danego lekarza internisty.Niemam pojęcia jak załatwia się wizytę będąc mieszkańcem innego miasta.Proponuję zadzwonic na informację medyczną.

czytałam o tej na jagiellonskim, słyszałam jeszcze o jakiejś na alei pokoju, ale w googlach znalazło tylko prywatną... Ewentualnie chyba prywatna z umową z nfz (jesli takie są, nie orientuje sie bo rzadko choruje) by była bezpłatna?

Gość niestety ale
nie przyjmą Cie na ambulatorium na os.Jagiellońskim (chyba , że Twój lekarz rodzinny ma z nimi umowę) to samo na Niepodległości przerabiałam to więc jestem na bieżąco - to właśnie stamtąd skierowano mnie na SOR

Gość niestety ale
a zresztą zadzwoń na Jagiellońskie , Niepodległości - dowiesz sie

Gość niestety ale
12 648 00 44 - powiedz co Ci jest i CO masz zrobić!