Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BasiaM;(

Czy strace maleństwo?;(

Polecane posty

Gość BasiaM;(

Witam jestem prawdopodobnie w 5 tyg ciąży(tak wyszlo z Bety),ostatnio byłam u lekarza robił mi USG i powiedział ze mam wode w jajowodzie ktorej nie powinno byc i nie widzi płodu i ze moze to byc ciąża pozamaciczna albo bardzo wczesna ciąża i nic nie widac jeszcze.....ide do lekarza w poneidzialek ale strasznie sie martwie wy tez mialyscie jakas wode w jajowodzie? prosze was o odpowiedzi bo strasznie sie martwie

Gość BasiaM;(
?

Gość annamariasmutna
trzebabylo sie dopytac lekarza przeciez by cie nie zjadl.

Gość wody nie mialam
wody nie mialam, ale nic nie bylo widac tylko pusty pecherzyk, dopiero po 2 tyg. bylo widoczne serduszko, a teraz juz 15 tc leci. Bedzie dobrze - zobaczysz.

Gość asiudj
poszukaj w google i nie martw sie na zapas nic to nie pomoze wiem latwo mi mowic, pewnie bym zaszla w glowe

Gość wody nie mialam
a jezeli to jest 5 tc -to musisz odliczyc jakies 2 tyg - bo pewnie od ostatniej @ liczysz?? ja dopiero w 7 tc widzialam.

Gość BasiaM;(
Szukałam w google ale nic nie było...wiesz jakby mi powiedziala ze nic nie widzi to bym sie nie marwila ale boje sie tej "wody" bylam zestresowana i nie zapytalam....od jakiegos czasu zaczelam podpalac papierosy i sobie myslalam ze moze od tego cos jest nie tak ale z drugiej strony wiele kobiet pali w ciazy przez cala ciaze i jest wszystko ok wiec....ehhhh;(

Gość nie szukaj nic na internecie
bo nie zawsze znajdziesz tam prawde a po co niepotrzebnie sie nakrecac poczekaj na wizyte u lekarza i mysl pozytywnie bedzie ok

Gość BasiaM;(
3595,0 mlU/ml norma 5,3 Taka mam bete dzis odebralam wynik i pisalam juz na forum co to oznacza wiec podobno 5 tydzien

Gość ja cos wiem
postaraj sie odpręzyc podczas tego weekendu i nie zadręczaj sie bo to nic nie da, ja na serduszko mojego skarba tez bardzo dlugo czekałam, wiele przeszłam w ciazy a teraz skarb moj ma 8 miesiecy. wlacz sobie jakis relaksujący film, poczytaj ksiazkę, szybko zleci do poniedziałku, 3 mam kciuki i oczywiscie powodzona

Gość wody nie mialam
mi tez z bety wyszedl 5 tydzien ale na usg nic nie bylo widac, dopiero po 2 tygodniach, a co przezylamprzez te 2 tygodnie to maskara. a w necie nie szukaj - tylko sie naczytasz zlych rzeczy :(

Gość BasiaM;(
Ok dzięki,poczekam do poniedzialku odpoczne nie bede czytala w necie i sie zrelaksuje...;)

Gość BasiaM;(
No tak moja przyjaciolka tez wody nie miala i dopiero w 7 tyg bylo widac...a ja mam ta pieprzona wode i nie wiem co to i masakra....postaram sie o tym nie myslec

Gość klawiatura1
co to za specjalista z bożej łaski ? Woda w jajowodzie ? Woda to jest w kranie...

Gość BasiaM;(
Mam nadzieje ze moze wkoncu napisze jakas dziewczyna ktora tez miala podobnie do mnie z tą wodą nie moge przestac myslec o moim maluszku to jest straszne mam dzis doła i jest mi ciezko do poniedzialku dwa dni a ja mam wrazenie jakby czas sie dluzyl na maxa.......masakra wesprzyjcie;(

Gość gość
Ja byłam w 5 tyg to było widać tylko pęcherzyk dopiero jak byłam w 8 tyg już troszke było dzidzi widać :) Nie martw się na zapas i odłóż wszystkie używki dla dobra dziecka i dbaj o siebie Reszty się dowiesz w poniedziałek

Gość BasiaM;(
Wiesz ja wiem ze u jednych widac w 5 tyg u innych w 8 tyg tylko glownie chodzi o to ze martwie sie co to za woda w tym jajowodzie jak by jej nie byllo(czyli moze oznaczac ze tam zarodek sie zagniezdzil)to bym sie nie amrtwila ze nie widac maluszka bo tak jak wyzej pisalam u jednych w takim tyg widac u innych pozniej....;(mam dzis taki straszny humor łzy mi napływaja do oczu to chyba hormony bo normalnie sie tak nie zachowuje a dzis jestem nie do zniesienia....

Gość BasiaM;(
Boje sie tej ciąży pozamacicznej strasznie....a tak marzyłam o dzidzi...

Gość gość
Ciąża pozamaciczna jest bolesna, często brzuch boli mocniej niż zwykle, więc się obserwuj..

Gość BasiaM;(
Dzieki zobacze....

Gość BasiaM;(
Wiesz nie wiem sama nie mam takich objaw jak pisza tam dziewczyny przy takich wodniakach ale moze lekarz by odrazu powiedziala ze to wodniak....musze czekac do poniedzialku i to jest strraszne a noi z tymi wodniakami jest tak ze nie mozna zajsc w ciaze ze ta woda wyplukuje zarodki i tylko in vitro a ja przeciez jestem w ciazy;):):) sama nei wiem masakra