Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Ale mam doła

Polecane posty

Mam takiego strasznego doła, jak se pomyślę ze przegrałem już swoje życie to aż mi się niedobrze robi. O Belzebubie! Ale ja jestem żałosny! Jestem żałosnym onanistom i umrę jako żałosny onanista. Na nagrobku wyryją mi "tu spoczywa żałosny onanista, przechodniu spuść się na jego grób i powiedz znajomym żeby też to zrobili" :(

Gość nic nie widze
spusc sie psu na bude .

" Jestem żałosnym onanistom " Pocieszę Cię - nie możesz być żałosnym onanistom.

Jakbym miał honor i odwagę to już dawno bym skoczył z mostu do Wisły gdybym mieszkał nad Wisłą. Ale ja jestem żałosnym tchórzem bez honoru i wegetuję dalej na fotelu przed komputerem!

Gość z twoich mokrych snów
Może być nawet najszypszym onanistom wy świecie wilkim. Tyć jego sprawa kaj on jest i czy se ciosa palika czy ryncami czy nogami.

Nie mów mi weź o pijanych laskach... Raz z taką wylądowałem w wyrku na imprezie no i to była sytuacja nie do spierdolenia no i oczywiście spierdoliłem tą sytuację. A zresztą to nie pójdę na dwór na żadne balety bo mam zaburzenia osobowości i nie lubię przebywać między ludźmi i mam utrudnienia w nawiązywaniu kontaktów z ludźmi.

Gość nic nie widze
podejdz do jakiejsc fajnej laski na przystanku autobusowym i spusc sie na nią .

21:03 [zgłoś do usunięcia]nic nie widze podejdz do jakiejsc fajnej laski na przystanku autobusowym i spusc sie na nią . Weź spierdalaj z takimi radami. No i co? Już? Podnieciłeś się gimnazjalisto? Ja tu o przegranym życiu piszę a jakiś cwel będzie mi wyjeżdżał z takimi tekstami!

Gość nic nie widze
jesli nie ma dla ciebie nadzieji to skocz do kanalizacji z 4 pietra .

Gość nic nie widze
idz do biedronki i sciagnij krakersy z wystawy i włoz sobie je do odbytu . Na pewno ci sie polepszy

Gość nic nie widze
zamiast krakersow mozesz wziasc karme puszke z karmą dla psa

tez mam doła... debil ktory mnie szkoli na prawo jazdy niechce mnie puscic na egzamin.... bede robic to prawko do usrnej smierci

Gość pije reddsa
Psa sobie kup,przynajmniej bedziesz mial z kim na spacery chodzic i wyslucha jak ci bedzie smutno i zle(co prawda nie pogadasz z nim ale zawsze to cos):P

Mam psa. Skurwysyn jebany jest miły tylko jak mu wodę zanoszę, a tak to ma mnie w dupie. Bydle interesowne jedno. Do czego to doszło na tym świecie, nawet psy bezinteresownie cię nie polubią.

Gość speszyl for ju
widzę ,że skok z biurka nic nie dał :)

Skoro nawet własny pies cię nie lubi...:o Psy są wierne i kochające, kiedy je się wiernie kocha:)