Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszkaa20

Diane 35

Polecane posty

Gość Myszkaa20

Witam mam do was pytanie kobietki chcialabym sie dowiedziec po jakim czasie wam zaczl znikac tradzic po tych tabletkach ?bo posiadam go tez lecz nie mam az tak okropnego np pryszcz na pryszczu lecz czasem jest maly a czasami wiecej wyskakuje pryszczkow :( a strasznie tego nie cierpie chcialabym miec normalna gladka cere wzielam dzis pierwsza tabletke wlasnie ile trzeba czekac ??odpiszcie prosze

Dziewczyno popełniasz dużą głupotę, która mozeszżałowac do końca życia.Po tych tabletkach możesz sę dorobić łysienia i hirsutyzmu.Jest 50% szans że tak może być.

Gość LalolaXD
A po 6 roku ich brania można się nabawić hirsutyzmu ?

Gość LalolaXD
Mialo byc po 6 mies.

Gość ja je brałam przez 5 lat
i wszystko spoko, ale pryszcze i tak miałam teraz 2 lata po odstawieniu już nie mam

To zależy od organizmu.Jeśli będzie skłonność do tego to myśle, że można a jeśli nie to może nie być żadnych problemów.Ale pewnym jest że często kobiety, które nie maja problemów z nadmiarem włosów po odstawieniu diane zaczynaja je mieć.Do tego dochodzi bardzo często łysienie.Lekarze nagminnie przepisuja diane na trądzik i rujnują życie wielu kobietom.Na Twoim miesjcu odstawiłabym je jak najszybciej i niestety nie tylko te tabletki maja takie skutki choc one sa najgorsze.

Z tymi tabletkami jest tak, że nie każda kobieta będzie miała takie problemy po ich odstawieniu.Najczęściej maja je kobiety z ciemnymi włosami, choc blondynki też sie zdarzają.Ja uważam, że branie diane to kuszenie losu.Żaden lekarz nie ostrzega kobiet że takie moga być skutki.I wiele innych też.Ale problem włosów jest najgorszy dla kobiety, bo uderza w jej kobiecość.

Ja brałam diane 5 lat, nic mi nie jest, trądzik miałam leciutki, ale po tabletkach szybko znikł. Brałam to bardziej jako antykoncepcyjne - tak mi lekarz przepisał a ja nie wiedziałam, że to nie są typowo antykoncepcyjne tabletki. Lekarz powiedział, że to są antykoncepcyjne tylko zakwalifikowane jako lecznicze na tradzik i dlatego refundowane i tanie. Uwierzyłam. Brałam jak już pisałam 5 lat i wszystko zemną ok. D