Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 trochedziwnajestem

praca w swietlicy/przedszkolu

Polecane posty

Go艣膰 trochedziwnajestem

mam takie pytanie moze wyda sie wam dziwne ale mnie ciekawi . otoz szukam pracy w przedszkolu albo swietlicy szkolnej. czy pracujac w tych miejscachjest sie narazonym na czeste wystepy publiczne np takie gdzie trzeba mowic przez mikrofon. bardzo lubie prace z dzeciakami nie krepuja mnie itp ale jesli mam np wystapic przed wieksza publicznoscia w sklad ktorej wchodza osoby dorosle to wystapienia publiczne mnie paralizuja :-( i unikam ich jak tylko moge

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 emkemka
jesli chodze o prace w swietlicy szkolnej np., to z mikrofonem nie bedziesz miala nigdy nic wspolnego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhjebvjh
z megafonem chyba :D a jakie masz wyksztalcenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trochedziwnajestem
pedagogiczne. no wiem ze nie na codzien. na szczescie :-) ale jakies apele czy cos w tym stylu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhjebvjh
od apeli sa nauczyciele polskiego i wychowawcy, tak przynajmniej u mnie bylo w szkole

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o 偶esz w mord臋 je偶a!!!!!!!
trochedziwna - w przedszkolu to raczej przygotuj sie na kilka publicznych wystepow w roku, typu dzien matki, dzien nauczyciela,zakonczenie roku itp. z mikrofonem mozna sie oswoic,kazdy ma treme na poczatku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trochedziwnajestem
no niby tak ale jak np swietlica zorganizje jakis apel czy wystepny np z okazji dnia matki czy dnia wiosny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhjebvjh
jak swietlica moze zorganizowac? organiZuja poszcegolne klasy, jesli na swietlicy bedziesz robic to mysle ze cie omina alepe itd ale z porzedszkolem to juz tak fajnie nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 t臋skni臋 do ludzi
moja c贸rka chodzi do 艣wietlicy szkolnej, to sie wypowiem: w tej 艣wietlicy akurat pracuje bardzo fajna m艂oda ekipa, 3 m艂ode kobietki ijeden facet - wszyscy wydaja mi si臋 fajni i zgrani. Wi臋c oni cz臋sto cos organizuj膮 dla dzieci: konkursy, kiedy艣 taki wiecz贸r poezji, 2wycieczki ju偶 by艂y i 1 rajd. Nie maj膮 偶adnych publicznych wyst膮pie艅, 偶adnych mikrofon贸w, nic z tego. Patrz膮c na t膮 paczk臋 ludzi sama mia艂abym ochot臋 z nimi popracowac, wydaj膮 si臋 b. fajni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trochedziwnajestem
to fajnie bo wlasnie wolalabym w swietlicy niz w przedszkolu tym bardziej ze do panstwowego sie nie dostane a w prywatnym to "zapieprz" taki ze szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsiupwgore

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsiupwgore
ale jakis wystep dzien babci czy cos w tym stylu to na poczatek zanim wystapia dzieci to pewnie trzeba tez cos powiedziec tytulem wstepu. tak mysle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andie
ja my艣l臋 偶e troch臋 jest nagonka na przedszkola niepubl 偶e zapieprz i wog贸le a tak naprawd臋 wszystko zalezy od ludzi jacy tam pracuj膮 i dyrektora wi臋c nie wsz臋dzie jest tak strasznie :) g艂owa do g贸ry!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsiupwgore
andie--pracujesz w takim przedszkolu? jakie sa zarobki? jak to jest z tymi wystapieniami publicznymi z mikrofonem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andie
mo偶na powiedzie膰 偶e zaczynam pod koniec sierpnia :) jestem bardzo pozytywnie nastawiona i wiem 偶e dosta艂am naprawd臋 super warunki jak na pocz膮tek pracy bo 1.900 na r臋k臋, jedzenie w przedszkolu, dziewczyn臋 do pomocy i ma艂a grupka dzieci atmosfera typowo rodzinna i ka偶dy sobie pomaga tak wi臋c nie zastraszaj si臋 opiniami tylko sama zbadaj teren bo na zarobki wy偶sze mo偶na liczy膰 ni偶 w plac贸wkach publicznych...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andie
co do mikrofonu to nic o tym nie wiem ale jestem z nim ju偶 troch臋 obyta wi臋c nie jest mi straszny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsiupwgore
tylko w panstpwym etat to 25 h w tygodniu a w prywatnym chyba 40

Udost臋pnij ten post

Jedynie to zebrania w przedszkolu i zapowiedzenie i poganie dzieciom w trakcie przedstawienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsiupwgore
na zebraniu mowi sie przez mikrofon? o kurcze

Udost臋pnij ten post

Jestem studentk膮 zew-u d艂ugo szuka艂a艣 pracy ? zacze艂a艣 ju偶 na magisterce ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andie
tak, 25 godz ale za nieca艂e 1.300 wi臋c ju偶 wol臋 poby膰 z nimi d艂u偶ej za du偶o wi臋ksze pieni膮dze :) dzieci w mi臋dzyczasie maj膮 te偶 inne zaj臋cia: rytmiki itd wi臋c wtedy mamy chwil臋 wolnego :)

Udost臋pnij ten post

nie ! chodzi艂o mi tylko o publiczne wyst膮pienia nawet na przedstawieniach rzadko wykorzystuje si臋 mikrofon !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsiupwgore
aha. zebranie to jakos mnie nie stresuje bo to chyba w grupach tylko rodzice tych dzieci ktore sa w twojej grupie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nauczycielka przedszkola
wysy膮pienia "publiczne" w sytuacjach: zebran grupowych- min. 2 razy w roku, pocz膮tek i koniec uoczystosci- pasowanie, jase艂ka, dzie艅 babci, dzie艅 rodziny, zako艅czenie roku. To s膮 sytuacje, w kt贸rych trzeba przem贸wi膰 do ludzi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nauczycielka przedszkola
mi w prywatnymz aproponowali 1000 na r臋k臋, wi臋c zrezygnowa艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pracuje w przedszkolu
jako chomikowa niania , jest bardzo fajnie polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsiupwgore
tak myslalam. przemowic to ja moge tylko ten mikrofon...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsiupwgore
1000zl ?? w jakim miescie? za caly etat? masakra jakas jak z tego wyzyc. ja licze na jakies min 1500

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ladaco of kors
W szkole to zawsze wyst臋py szkolne , to dzieciaki m贸wi膮 albo ich wychowawcy . Ja jak pami臋tam ze szko艂y , to pani od 艣wietlicy nigdy nic nie m贸wi艂a .

Udost臋pnij ten post