Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuiioooo

Jak zrobic loda?

Polecane posty

Gość uuuuiioooo

Jak to sie robi?Chce mojemu chlopakowi ale nie wiem dokladnie jak?Przeciez jak wezme do buzi to moge go ugryzc:D Czy to sie naprawde lize?

Gość mąż-opole-44
wlać wody do kubka i wstawić do zamrażalnika

Gość uuuuiioooo
pytam na powaznie...

Gość mąż-opole-44
przyjedz do mnie na praktyki to ci wytłumacze

Gość ewelina;p
Tygo czasami nie gryź bo sie posika z bólu. No normalnie dziewczyno: bierzesz w usta, ściskasz go ustami i jedziesz góra dół, ewentualnie możesz go jeszcze posmyrać tam językiem, tylko nie gryź!! xD

Gość Jelcz342
Potrenuj na bananie lub ogórku. Lub kup sztucznego penisa w sexschopie.

Gość Jelcz342
albo zjedz kabanosa

Gość uuuuiioooo
bo ja narazie tylko mu calowalam.Ewelina dzieki za instrukcje;-)

Gość ewelina;p
spoko xD jak mu zrobisz wedle opisu to facet będzie wniebowzięty ;) sprawdzony sposób ;)

Gość uuuuiioooo
A tak bez zartow to chyba naprawde najpierw na bananie pocwicze,bo juz mu pare razy krzywde zrobilam,tyle,ze w innych sytuacjach np zdarzylo mi sie go kopnac:D On jest doswiadczony,dla mnie jest pierwszym facetem i to mnie dodatkowo krempuje.Niby mam ochote strasznie zaszalec ale jak co do czego to boje sie.

Gość ewelina;p
no wiem coś o tym bo tak samo mam xD on doswiadczony ale dla mnie jest pierwszym ;) ale fajnie jest ^^ idzie sie wszystkiego nauczyć ;p wprawy sie nabiera wraz z praktyka ;p

Gość flaszencja
uuuuiioooo-wez swobodnie ukleknij przed nim ,wez go do buzi i zacznij ssac tak jakbys chciala possac lizaka,kiedy poczujesz ze robi mu sie sie przyjemnie to zacznij lekko poruszac glowa w przod i w tyl , oczywiscie nie bierz od razu calego do ust bo mozesz miec odruch wymiotny.Faceci uwielbiaja jak trzymiesz raczka a polowe wkladasz najwazniejsze do dobre nawilzenie czyli duzo sliny,a sprobuj jeszcze pomruczec to zapewniam ci ze bedzie miec oslot calkowity

Gość uuuuiioooo
Tak tak tylko mi strasznie glupio bylo jak go cos bolalo,a Ewelina tez mialas jakies wpadki?Zaraz zaczne sie uczyc waszych instrukcji na pamiec:d

Gość uuuuiioooo
Myślę że najpierw potrenuję na moim małym braciszku. On ma trzy lata więc nikomu nie powie.

Gość flaszencja
popros go aby ci powiedzial jak cos badzie nie tak,ja tez poprosilam i teraz praktycznie nie mam wpadek

Gość ewelina;p
no jasne ze miałam wpadki xD haha np. jak mu mumke zakłądałam to go uszczypnełam tam ze miał później taką czerwona plamkę xD

Najlepszym rozwiązaniem twojego problemu jest wyjęcie sztucznej szczęki przed zrobieniem lachy twojemu facetowi. W ten sposób problem ugryzienia zostanie rozwiązany radykalnie.

To całkiem proste :) : Składniki: 500 ml mleka, 8 żółtek, 150 200 g cukru, 250 ml śmietany kremówki Przygotowanie: żółtka utrzeć z cukrem. Mleko zagotować i wlewać małym strumieniem do naczynia z żółtkami wstawionego do garnka z wrzątkiem. Cały czas ubijać. Gdy masa zgęstnieje, zdjąć z ognia i dalej ucierać, aż do ostygnięcia. Śmietanę ubić i wymieszać z żółtkami. Przełożyć do maszynki do lodów lub do innego naczynia. Lody włożyć do zamrażarki (pamiętać o mieszaniu). Do tego typu lodów można dodawać różne dodatki, należy robić to na końcu ale przed włożeniem ich do zamrażarki. :classic_cool: