Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katakata

podjęłam dziś bardzo ważną decyzję

Polecane posty

Gość katakata

Chyba najważniejszą w moim życiu. Chcę się rozwieść z mężem. Mam dość jego picia, wyzywania, obrażania, wydzielania pieniędzy. To była bardzo trudna decyzja, ale jestem jej pewna. Tylko nie wiem jak mam się do tego wszystkiego zabrać. Co zrobić. Od czego zacząć. I nie wiem czy sobie sama z tym poradze:(

Gość Czekolada Milka *
Brawo! Trzymam kciuki za realizację🌼

Gość alma2008
Myślę że bardzo dobrze zrobiłaś....Na pewno nie jest to łatwe i masz teraz milion myśli które nie dają Ci spokoju. Ale mam nadzieję że nie cofniesz swojej decyzji i że masz wokół siebie osoby które mogą Ci pomóc i wesprzeć Cię nie tylko dobrym słowem ....Trzymam kciuki

Życie z alkoholikiem to najgorsze co może przydarzyć się kobiecie. Macie dzieci - bo jeśli tak to one cierpią rowie mocno jak Ty. Myślę że podjęłaś dobrą decyzje. http://www.bobovita.com.pl/galeria/51489 Proszę o głosik na naszego synka. Proszę głosować raz dziennie co 24 godziny. Dziękuję

Gość brak słów...///
też to poleciłem swojej żonie, moze w koncu bede mail spokoj :D

Gość aniczek23 Twoja siostra też
się puszcza z szefem ha ha ha

Gość katakata
mamy rocznego synka. On na szczęście jeszcze niewiele rozumie ale nie chcę, żeby w przyszłości patrzył na pijanego tatusia. nie wiem jak przejdę przez ten trudny okres

Gość tępy polaczek z Northampton
Rozwiedź się jak najszybciej! najpierw zadzwoń na Policję by go z domu usunęli mundurowi by mieć spokój!