Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak idealny

moja dziewczyna sie nie szanowala...

Polecane posty

Gość chlopak idealny

Ostatnio dowiedziałem sie przez przypadek, ze moja obecna dziewczyna wczesniej sie nie szanowala, tzn. dowiedzialem sie ze robila kiedys komus loda, i w ogole chlopcy mogli z nia robic co chcieli... na dodatek czesto imprezowala.. co mam zrobic?

Qrwa powieś się...Co za kretyńskie pytanie...

może najpierw się dowiedz, czy to prawda w ogóle :-O nie ma co pochopnie osądzać po jakichś plotkach...

Gość chlopak idealny
co byscie zrobili na moim miejscu? mam z nia zerwac?

Jasne! Potem rzuć się z mostu, a w liście pożegnalnym napisz że to ze wstydu.

ja bym nie chciał być z kobietą, która ma pojechaną opinię na mieście i choćbym nie wiem ile musiałaby przejść metamorfoz ;)

Ja bym powiedział że to ona jest lepsza

Gość chlopak idealny
kocham ja...ale potym co sie dowiedzialem.. nie wiem co o niej myslec. Myslalem ze jest porzadna dziewczyna.

To zależy czy ją kochasz:) gdy kochasz miłość wybaczy;) ludzie się zmieniają (chyba że się nie zmieniła kopnij w dupę) A tak właściwie to chłopaki chcą mieć dziewczynę z którą będą się seksić a wolą się żenić z dziewicą!:P a ty się nie puszczałeś? grzeczny byłeś?

Gość polaczek z Northampton
Czy ona jest katoliczką i chodziła na lekcje religii?

dziwny jestes... jezeli zalezy tobie na niej to nie odchodz, chyba ,ze opinia kolegow byc moze zazdrosnych jest dla ciebie wazniejsza

Gość zapomne twojej twarzy
ja bym zerwała..patologia pozostaje patologią. widze po zonie sąsiada..miała opinie kurewki.. w miescie gdzie mieszkała 5 lat temu...sex zaczeła w wieku 15 lat..nie ma szkoły..i widze ze ludzie mowili o niej prawde..bo juz 2 raz pusciła się, zdradziła swego obecnego..ma dziecko..jest bardzo nieodpowiedzialna..lubi piwsko.. i ma opinie, ze usuwała..ciąze..mysle, ze to prawda..

Gość wymarzona
a co cie obchodzi,co bylo wczesniej?,jakby wszyscy w zwiazku przywiazywali do tego wage,to 80% zwiazkow rozpadalaby sie na samym wstepie znajomosci. A Ty chcesz zyc przeszloscia czy przyszloscia,bo wydaje mi sie ze w zysciu brnie sie do przodu nie do tylu.

z zycia wiem, że w kazdej plotce jest ziarno prawdy...

Gość chlopak idealny
no tak.. w sumie to pewnie polowa dziewczyn z was tu albo i wiecej robila to samo :O

ja opisałam moją sąsiadke..I ma 26 lat..i nic się nie zmieniła.. dalej robi to, co robiła jak miała te nascie lat..sex, zdrady, kasa, sex za kasę, piwo, imprezy..a ma dziecko, które ciąga ze sobą po melinach..

Gość chlopak idealny
no tak, w sumie jak sie poznalismy to nie nalegala na lozko.. minelo troche czasu zanim poszlismy do lozka, i tez nigdy nie zaproponowala mi ze zrobi mi loda.. juz sam nie wiem!!!

Gość chlopak idealny
mam ja zapytacczy tak bylo? pomozcie

a po co wracać do tego, co było kiedyś ? było minęło, może laska naprawdę się zmieniła i żałuje swojej przeszkości, dlatego nic Ci o tym nie wspomniała.

śmieszny jestes ..to co robiła przedtem to jej sprawa !!! Teraz jest z Tobą i na tym się skup...rozgrzebywanie przeszłości nie jednemu spieprzyło związek ..nikt święty nie był !!! I nie wybielaj tak swojej postaci ..myślał by kto ,ze Ty taki grzeczny byłeś ..haha zresztą jak byłeś to znaczy ,ze nie umiałeś sie bawić ..i korzystać z nastoletniego życia ..bo własnie gdy sie ma te naście lat powinno się spróbowac wszystkiego oczywiście w granicach rozsądku ..nie zaszła w ciąze więc o co kaman !!! ???? lubiała się bawić ...a co w tym dziwnego !!! ??? Wy faceci rządacie czystości od swoich kobiet to najpierw sami tą czystość zachowujcie ... chcesz kogoś zmienic zacznij najpierw sam od siebie!!!

jak się zapytasz to się wyprze... tak jak moja sąsiadka..obcy facet stał z gołym tyłkiem i siusiakiem..w domu, a ona mowi, ze nie zdradziła.. lepiej badz z nią i obserwuj..na pewno zdradzi się swoim zachowaniem, tym co mówi, co sądzi itp..to wszystko wyjdzie. Tylko miej oczy szeroko otwarte

jak spytasz to może się obrazić chyba że zrobisz to delikatnie, np w naszym mieście,wiosce(niewiem gdzie mieszkasz) nie masz zbyt dobrej opinii... może temat się rozwinie

Gość chlopak idealny
nie bede jej nic mowił. w sumie nie dziwie sie ze ma taka przeszlosc, bo jest sliczna i zgrabna,duzo kolesi na nia lecialo

Gość rfnjnr
hahahhaha jest sliczna i dlatego sie nie szanowala????/ fuj ilu ona tych kutasow miala w buzi

Gość erytuioo
jak bys byl taki idealny to bys nie siedzial na babskim formu idioto,dorosnij malolacie

Gość chlopak idealny
to nie jest babskie forum,slyszalem ze raz komus robila loda, bo podobno ja upili