Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekkoatletyczna pani

Rower treningowy - daje efekty??

Polecane posty

jak w pytaniu - ile trzeba jeździć zeby cokolwiek zauwazyc - jakiekolwiek zmainy w wyglądzie? tzn chodzi mi o spalenie tłuszczyku? NO i to co najbardziej - czy uda i posladki rzeczywiscie robią sie fajnieszje? :) i od ilu minut dziennie zaczynać? 20 minut na pocztek starczy?? i na jakim obciążeniu?? Ktoś moze w temacie? pomoże? :)

Gość zależy ile jesz
:D

haha :) nie objadam sie nie wiem ile :) chodzi tylko o lekki retuszyk tłuszczyku po zimie.. jakos nie mialam czasu zeby sie za sioebie wziąć w osttanim czasie ... a tu na pazdzierniki pasuje ładniej wygldac... wesele brata i caąła ta szopka... kuźwa, świadkową mu jestem..:/

zamien sie z emna na to swieze powietrze - skoro go masz tyle pod dostatkiem madra istoto... pytam o rower treningowy - nie masz do powiedzenia w tym temacie nic , to nie komentuj...

Gość zależy ile jesz
kobieto -trenuj a nie gadaj. Wystarczy,że zjesz dwa pączki, a potrenujesz tylko godzine i ci bilans wyjdzie na zero.

Gość no daje zaje.ste
efekty. minimum 30-40min dziennie lub co drugi dzień na lekkim obciążeniu 2/3 lub 4/4 jeśli masz rower z pokretełkiem. po miesiacu są efekty. życzę wytrwałości. bo nudno jak cholera. lepiej zapisz się na siłownie. tam bardziej się chce ćwiczyć niż w domu.

siłownia jak dla mnie odpada.. nie lubie sie pocic przy innych :/ w domu warunki komfortowe - wąłczam tv albo radio i jade :D zaczelam na razie na obciazeniu 2 - ciezko u mnei chwilowo z kondycja po 30 minutach wymiekam...ale mysle ze za jakis czas bedzie lepiej. :) dzisiaj waga 56 :)- zobaczymy jak bedzie za miesiac :D

Gość gość
Tez chce wlasnie zaczac jeździć i mam do was, czy może ktos kupowal jakis sprzet już w tym sklepie www.activsport.eu ? Może jakie sopinie?