Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana 77777

Facet mi miesza w glowie,pomozcie mi go zrozumiec

Polecane posty

Gość Zdezorientowana 77777

Sprawa wyglada tak,znamy sie od dawna,z dlugimi przerwami niewidzenia,podobamy sie sobie,ale...on ma kobiete i z nia dzieci,ja teraz sie rozchodze z mezem.Teraz mamy znowu kontakt,i to co on mowi,czy to jest tylko flirt czy co?? Pyta sie mnie czy naprawde rozchodze sie z mezem ,ja mowie,ze tak,dodam,ze to byla rozmowa telefoniczna,a on smiejac sie mowi,to dobrze,dobrze,dobrze,ja mowie dlaczego dobrze,a on mowi czemu nie.Wczoraj na czacie pisal to kiedy sie spotykamy,ja napisalam,ze kiedy tylko chcesz,a on o 24 w nocy napisal ,ze teraz,ale wiadomsc odczytalam dopiero rano ,teraz znowu pisalismy,pisal tak,jestes ladna kobieta,ja dziekuje,a on nic nie dziekuj tylko kiedy sie spotykamy,to znaczy kiedy mozemy do ciebie przyjechac,mial na mysli swoja rodzine,bo tak kiedys planowalismy,ze przyjda razem.I teraz niewiem znowu,tak od kilku miesiecy zemna pogrywa,a ja niewiem czy on flirtuje zemna czy sobie cos wkrecam bo mi sie zwyczajnie podoba??????????Prosze napiszcie co otym myslicie

Gość specjakna dedykacja
Spotkali się w święto, o piątej przed kinem Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem Tutejsza idiotko!- rzekł kretyn miejscowy Czy pragniesz pójść ze mną na film przebojowy Miejscowa kretynka odrzekła; z ochota Albowiem cię kocham tutejszy idioto Wiec kretyn miejscowy uśmiechnął się słodko I poszedł do kina z tutejsza idiotka Na miłym macaniu minęła godzinka I była szczęśliwa miejscowa kretynka Aż wreszcie szepnęła: kretynie tutejszy! Ten film mam wrażenie jest coraz nudniejszy. Wiec poszli na sznycel, na melbę, na winko Miejscowy idiota z tutejsza kretynka. Tutejsza idiotka z kretynem miejscowym Następnie się zwarli w uścisku zmysłowym W ten sposób dorobią się córki lub syna Idioty, idiotki, kretynki, kretyna, By znowu się mogli spotykać przed kinem Tutejsza idiotka z miejscowym kretynem

Jeżeli on ma partnerkę z którą w dodatku ma dzieci, to nie startuj do niego. Z szacunku dla tej drugiej kobiety i z troski o ich dzieci.

Gość zdezorientowana77777
A co sie stanie jego kobiecie i dzieciom? Niedowiedza sie

a co to jest melba??????? a Ty Autorko nie badz taka idiotka i nie rozwalaj innym malzenstwa- to, ze Tobie sie nie udalo, nie znaczy, ze inni zasluguja na to samo. uszanuj jego zone i dzieci, bez wzgledu na jego zachowanie nie igralabym z nim...

oni nie sa malzenstwem

resztą co ona i te dzieci mnie obchodzą wole by mi dogadzał,a dzieci niech spierdalają