Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgffd

Co to za melodia?

Polecane posty

Gość sdgffd

Witam. Potrzebuję pilnie poznać tytuł tego utworu. Słyszałem już to, ale nie pamiętam czyje to jest. Może ktoś mi pomoże, tworzę prezentację na potrzeby Towarzystwa Opieki Nad zwierzętami podobną do tej na filmiku? http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4

Gość sdgffd
smutne ale prawdziwe... Poproszono mnie o prezentację głównie na temat porzucania psów, w tym okresie jest plaga tego zjawiska. Sam przygarnąłem porzuconego psa i prowadzę mu dom tymczasowy. Zobaczyłem tę prezentacje na youtube, chciałbym użyć tej samej melodii... Oprócz tematu porzucania chcę też poruszyć ogólny temat okrucieństwa człowieka

Gość sdgffd
Ale mi wstyd... sorry. Nawet chciałem to zrobić, tylko na youtube chyba zmienił się wystrój strony, nie widziałem tej strzałki do rozwijania opisu, myślałem że jest taki krótki... W każdym razie dzięki!

Gość sdgffd
Summer_ nie wiem gdzie oni chcą puszczać tę prezentację, ale chcę żeby dotarło, trafiło to do ludzi... Uciekam, jeszcze raz dziękuję.

Gość adusss
Stoa - "I held the moon"

Gość ciuszkowa girrrl
nie mam siły tego oglądać :( żal mi piesków... sama jestem chuda ale dałabym ostatni kawałek żarcia pieskowi czy nawet chomikowi...kocham zwierzeta :(