Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojeezycieee

moj facet poszedł po zaproszenie na slub

Polecane posty

Gość mojeezycieee

umówił sie z kolezanka i jej narzeczonym, który ma go zaprosic ich wesele, gdzies na miescie na piwko... oczywiscie poszedł sam ... ale na wesele ja mam z nim isc....a wie ze siedze w domu i cały przyszły tydzien sie nie zobaczymy, a mimo to nie pomyslał zeby ze mna isc

Gość strippedtothebones
moglas powiedziec, ze idziesz z nim :P ci ludzie to sa jego znajomi czy wspolni?

Gość mojeezycieee
jego jakcys znajomi ze starej pracy..ja ich nie znam

Gość strippedtothebones
co by nie mowic, moze i bez sensu zrobil... ale czy to ma swiadczyc o czyms Twoim zdaniem?

Gość mojeezycieee
tak o tym, ze mam wrazenie ze jak pojawia sie ktos z kim moze spedzic czas to ide w odstawke.. i jakby miał wybrac ja czy ktos to by wybrał tego kogos bo ze mna sie zawsze moze spotkac tyle ze wwszyscy jego znajomi sie porozchodzli i nie bardzo ma z kim tym bardziej ze cały przyszły tydzien sie nie zobaczymy i zeby nie było normalnie mam co robic..ale wszyscy znajomi powyjezdzali, a dzis byłam na basenie zeby nie było ze nie mam zajec..i wychodze na spacer z kumpela

Gość mojeezycieee
poza tym jeszcze jest tak, ze własciwie z jego znajomych to znam pare takich najblizszch, kumpele brata i jego zone, i matke i ojca innych nie poznałam..czasami zastanawiam sie czy sie wstydzi mnie ze nigdy na zadne spotkania mnie nie zabiera:O

Gość strippedtothebones
a dlugo znacie sie? mieszkacie w tym samym miescie chyba?

Gość mojeezycieee
mieszkamy 10 minut drogi odsiebie autobusem i jestsmy ponad poł roku razem

Gość strippedtothebones
staszek czytaj ze zrozumieniem :o moze on wyszedl z zalozenia, ze idzie tylko na chwile, wy sie i tak nie znacie i po co targac cie z domu w taki upal? :o

Gość mojeezycieee
moze on wyszedl z zalozenia, ze idzie tylko na chwile, wy sie i tak nie znacie i po co targac cie z domu w taki upal? pewnie takale mogłby wyjsc tez z ałozenia..ze chetnie by sie ze mna spotkał bo sie długo nie zobaczymy a jutro tez sie idzie spotkac ze starymi znajomymi, którzy bardzo dobrze znali jego ex..no ja ich nie miałam okazji poznac..dodam, ze oczywiscie nie wspomniał o tym zeby mnie zabrac..wiec cały weekend osobno w dodatku ma szkołe od rana

Gość mojeezycieee
nikt sie nie wypowie?:(

Gość strippedtothebones
no ale co tu mowic nie znajac was? cos mi sie wydaje, ze masz wrazenie celowej izolacji swojej osoby.... ile macie lat?

Gość mojeezycieee
jestesmy duzi :P ja mam 24 on 27