Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariabella25

Niezdarność i brak gracji

Polecane posty

Gość Mariabella25

Może ktoś ma ten sam problem. Jestem okropną niezdarą, wciąż się potykam, na coś wpadam, przewracam coś zwalam albo tłukę. Czasem w wyniku takich wypadków polewa się krew,a raz po upadku na chodniku zmuszona byłam odwiedzić lekarza. Staram się gdzieś dobrze wypaść a zawsze wychodzę na ofiarę losu.Może powinnam się pójść przebadać,tylko czy lekarz mnie nie wyśmieje.

Gość tez tak mialam
mialam tak, zaczelam sie bardziej skupiac nad tym co robie, myslec i patrzec pod nogi to jest to, idzie sie jak krowa, ręce takie nie skoordynowane, wszystko ja kiedys tez upadalm na prostej drodze i wyladowalam w szpitalu myslenie i skupienie

Gość Mariabella25
Jak nie myślałam o tym jak chodzę, to tak się pobijałam,że wyglądałam jak bokser po walce. Zmasakrowałam sobie nos i z opuchniętą twarzą ozdobioną rożnymi kolorami zaczęłam swój urlop nad morzem. \A wyszłam tylko na spacer.Jest mi zwyczajnie wstyd jak idę sobie a chwilę później już leżę na ziemi

Gość tez tak mialam
myslec ale nie uporczywie-ze wyjde na glupka, tylko pokonywac ,,przeszkody,, zycia codziennego :) naprawde mozna ja-az sie wstydze napisac jaki to byl wypadek w kazdym badz razie bylo pogotowie ... :/ pozdrawiam