Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morrigan harper

czu można regulować brwi z góry?

Polecane posty

Gość morrigan harper

wg mojej kosmetyczki nie mozna. ale chcialabym miec normalne brwi . a moja kosmetyczka robi z nich cienkie luki ktore wygladaja nienaturalnie. chcialabym miec normalne brwi wiec juz nie chodze do kosmetyczki. reguluje je penseta. chce je zapuscic od dolu a wyregulowac z gory. mozna tak?

Gość nochalopagus jak wuj
jasne ze mozna ja po pierwszym razie miałam opuchlne ze na oko nie widziałam hehe pierwszy i ostatni raz

Gość jestem kosmetyczka
i wszystko mozna, tyle tylko ze bedzie to regulacja wbrew zasadzie, brwi wyregulowane na gorze beda wygladaly nienaturalnie, nie wiem czy uda ci sie nadac im ladna linie. Regulacja brwi od dolu, sprawia, ze oko optycznie staje sie wieksze, a linia brwi ladna i uniesiona, pod warunkiem, ze wykonana jest wlasciwie, a ksztalt brwi dobrany do twarzy.

Gość morrigan harper
byz moze mam zla kosmtyczke albo zly luk brwiowy. moje brwi sa za cienkie i zbyt wysoko. wygladaja nienaturalnie. wszystkie laski maja brwi blizej oka

Gość jestem kosmetyczka
proponuje, abys zapuscila wloski na brwiach, aby staly sie one grubsze, bo mozliwe, ze faktycznie mialas je regulowane za bardzo i dlatego wrazenie, ze wygladaja nienaturalnie. Zmien kosmetyczke na doswiadczona, zdecydowanie odradzam ci samodzielneregulowanie ich od gory naprawde, to nie jest dobry pomysl :).