Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochammegomisia

Ciemne plamy pod paznokciami....

Polecane posty

jak w temacie, jakiś miesiąc temu, robiąc pedicure zauważyłam ciemne plamy pod paznokciami... nie wiem co to jest, nie zniknęło do dziś. Wstawiam foto, dziś rano zauważyłam ten pionowy pasek po lewej stronie. W rzeczywistości jest to trochę ciemniejsze, prawie czarne, ale zdjęcie z lampą więc sporo rozjaśnione. Na drugiej stopie również to mam, od ponad miesiąca chodzę tylko w sandałkach i japonkach więc od za małych czy złych butów to nie jest... może ktoś się z tym spotkał? do lekarza mogę iść dopiero za 3 tyg, myślicie że jakbym pojechała na ostry dyżur to by obejrzeli to od razu? pozdrawiam i dziękuję za odp http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0710/paznokiec1839.jpg

Gość inkkkkkkkkkka
ja radze aby to ktoś szybkom obejrzał.Może jakaś odmiana grzybicy? ja bym pojechała na ostry dyżur.Może masz zakażenie.

Gość inkkkkkkkkkka
mi to tez wyglada na krwiaka,tak jakbyś gdzieś sie uderzyła.

Gość inkkkkkkkkkka
jedz na dyżur napewno 3 tygodni bym z tym nie czekała i daj znać:) co i jak:)

jeśli od ponad miesiąca noszę tylko i wyłącznie buty japonki które nie dotykają nawet paznokcia ani z boku ani z góry itp to raczej to nie od butów? a od uderzenia to też nie możliwe bo na drugim paznokciu mam TO SAMO! i to by musiało być solidne uderzenie a takie bym długo pamiętała. ale i tak mogę iść dopiero za 3 tyg gdyż teraz jestem za granicą na wakacjach i wracam dopiero na początku sierpnia...

Witam. Od 10 dni mam pod paznokciem czarna plamkę. Poczatkowo mnie strasznie bolało (3 dni) a potem przestało. Poczatkowo myślałem, że to wszystko wina, tego, ze cos mi sie dostało pod paznokiec ale nie. Nie da sie z tym nic zrobic (a przynajmniej ja nie potrafie). Porzesyłam fotke i moze ktos da jakąś rade http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0611/plamkabbe5.jpg Z góry dziekuje za rady.