Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seryjnana

tuszowanie tylko górnych rzęs

Polecane posty

Gość seryjnana

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale odkąd pamiętam , tuszuję tylko górne rzęsy. Wydaje mi się, że wygląda to lepiej, bardziej naturalnie. Ale wszędzie czytam o nakładaniu mascary na obie powieki więc nie wiem, chyba tylko ja mam mylne wrażenie. Albo chcę być zbyt skromna i naturalna :) Jak Wy się malujecie? Ja kilka razy próbowałam malować rzęsy górne i dolne ale miałam nieodparte wrażenie, że wyglądam jak lalka którą miałam w dzieciństwie, miała takie sztuczne, długie rzęsy :)

Gość amarantha
ja tez maluje tylko gorne rzesy. od zawsze.

a ja bez pomalowania sobie dolnych rzes nie wyobrazam sobie makijazu. Oko wydaje sie wtedy wieksze

Gość teneryfaaa1
ja kiedyś malowałam tylko górne, ale potem zaczęłam i dolne i stwierdziłam że to lepiej wygląda :)

Dużo naturalniej i piękniej wyglądaja pomalowane tylko górne rzęsy moim zdaniem dlatego ja tez tylko górne maluje.

Gość hixi
Maluj się tak aby wyglądać jak najlepiej. To, że coś jest modne, nie znaczy, że wszyscy w tym dobrze wyglądają.

Dzięki za odpowiedź moje Drogie :) Czyli zdania podzielone :) A może jest tak, że jednym pasuje malowanie całego oka a innym tylko górnych rzęs? Hmmm.... Myślę, że to może mieć sens

Gość zgadzam się z Filippą
właśnie to samo chciałam napisać! :-) Ja tuszuję tylko górne rzęsy - po prostu dlatego, że lepiej tak wyglądam. Znam osoby tuszujące górne i dolne - i wyglądają dobrze - mi to jednak nie pasuje. Podobnie jak zupełnie nie pasują mi matowe kosmetyki - mogę używać tylko perłowych. Nie wiem, dlaczego tak jest.

Ja maluje rzęsy na górnej i dolnej powiece.Macie racje dziewczyny dużo zależy w tej kwestii od kształtu oczu ,czy są one małe ,duże ,blisko czy daleko osadzone no i czy powieki są opadające

Gość hgvvvv
no wlasnie a dlla mnie perlowe kosmetyki sa tandetnie i kiczowate, ja uzywam matowych szarosci, czerni i brazow bo podkreslaja glebie spojzenia i wygladaja jak naturalny cien rzucany przez rzesy... no i maluje of course gorne i dolne rzesy.

Gość kachulica
ja mauje i góne i dolne efekt o niego lepszy. A na górne doklejam sobie jeszcze kępki rzęs z DOnegala wtedy efekt jest mega, a faceci sa moi ;)