Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OdrianXXX

Jak podpytać dziewczynę, czy uprawiała anal?

Polecane posty

Gość takim trzeba dawać kosza

Spytaj się jej po prostu i tyle, bez żadnych podchodów. Tak poza tym to że próbowała, to wcale nie oznacza że się jej podobało i że chce to powtórzyć.

Gość stop takim ktore do tylka
dawaly sobie wkladac

Gość kraina przyjemności
Jak się do takeigo sexu przygotować???? Jestem na tym etapie ze swoim partnerem , że chciałabym spróbować, ale nie wiem czy jak w trakcie sexu przyjdzie nam ochota na "TO" czy może mi tak poprostu wsadzić.Druga sparawa, że sie trochę wstydze, że go pobrudze.

Gość kraina przyjemności
poza tym jak się robi lewatywe, gdzie kupić????czy za pierwszym razem bardzo boli????

Gość kraina przyjemności
hej hej proszę o rady dodam tylko, że mój facet jest obdarzony dość sporym członkiem, może nawet dość to zbyt mało powiedziane

Gość o boze
OdrianXXX Jak chesz bardzo cnotliwa, zeby byla ciepla, mial i inne co tam piszesz, t o nie mozesz po prostu szukac takiej co jest ciepla mila i co ci tam jeszcze odpowiada, i jak ci pasuje, to ja bierz i jest okej? Bysle, ze to latwiej widac, niz stan obytnicy, i pewniejsze kryterium bo sa i take co w dupe nieposuwane, ale wcale sie takie cieple i mile nie okazuja. kraina przyjemności W trakcie takiego stosunku moze dosc do uszkodzenia odbytnicy, wlacznie z przerwaniem scian odtatniego odcinka jelita grubego. Im wiekszy penis, tym fajniej :) Baw sie dobrze, a miej pod reka telefon na pogotowie. Jak bedziesz reszte zycia srala do rurki, to na pewno bedziesz "cnotliwa mila i ciepla" :):D

Gość anal jest dla ludzi
ja z żoną czasami to robię i nigdy lewatywy nie było. Bardzoi fajnie, ale to seks raz na jakiś czas

Gość Najlepiej to...
Co za głupoty wypisujecie. Kraino przyjemności, jeśli dobrze się do tego zabierzecie to nic wam nie grozi. Lewatywa nie jest konieczka, ale na pewno zwiększy Twój komfort, zwłaszcza jeśli partner jest dobrze wyposażony. Są w aptece gotowe zestawy, ale możesz też użyć zwykłej gumowej gruszki, napełniając ją ciepłą(nie gorącą wodą), bez żadnego mydła itp. Dobrze jest po jednej lewatywie odczekać kilka-kilkanaście minut i powtórzyć. Będziesz miała pewność, że niespodzianki nie będzie. A potem trzeba powoli i spokojnie. Najpierw pieszczoty jednym palcem, potem dwoma itd. Dla odważnych-anetka czyli analna minetka. Potrzeba dobrego nawilżenia. Jeśli będziecie używać prezerwatywy to lubrykant powinien być na bazie wody-czyli np. żele durexa, KY, Intimel itp. Jeśli bez gumki to możecie też użyć np. zwykłej oliwki, wazeliny lub innego lubrykantu na bazie wody. Ty musisz się rozluźnić, a partner musi być cierpliwy i słuchać Ciebie. Nie szykuj się na zupełny brak bólu, bo pewien ból lub dyskomfort może się pojawić. Ale jeśli zastosujecie się do rad powinno być dobrze. Jak będzie w Ciebie wchodził to powoli i stopniowo, niech wejdzie trochę i się zatrzyma, poczeka aż się przyzwyczaisz do jego obecności, kawałek dalej i znowu itd. aż wejdzie na satysfakcjonującą Was oboje głębokość. Powodzenia i miłych doznań!

Gość ja bym nie chcial kobiety
po analu