Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

POTRĄCIŁEM ROWERZYSTE!!!!

Polecane posty

Czuje się jak idiota,zajechałem gościowi droge,myślałem,że zdążę skręcić zanim nadjedzie. Na szczęście nic mu sie nie stało...

Ktoś mnie pocieszy? Był ktoś w takiej sytuacji???

Gość facet 181 cm
Podrapal Ci lakier?

Gość codziennie jestem
kierowcy nawet wjezdzajac z podporzadkowanej czuja sie jakby pierwszenstwo mieli

a mnie rowerzyści wkurzają. są ścieżki rowerowe a gamonie i tak jezdza po ulicach :o

Gość rowerzystkaaaa
A coś mu się stało?? Zatrzymałeś się chociaż i go przeprosiłeś, czy spierdoliłeś jak szczur kanałowy>?

Gość dodadodadoda
pewnie miał pompkę to uciekł

podrapał odrobine ;(

oczywiście,że sie zatrzymałem,pomogłem mu sie pozbierać,przeprosiłem itd

Gość beret z antenką
a ja jestem za obowiązkowym ubezpieczeniem dla rowerzystów , jeśli chcą sie poruszać po drogach poblicznych . nic nie mam do rowerzystów - sama cżesto jeżdżę rowerem - ale skoro pchaja sie pomiedzy samochody , skoro chcą być takimi samymi urzytkownikami drug - niech obowiązuja ich takie same zasady jak kierowców samochodów - min ubezpieczenie .

Gość beret z antenką
użytkownikami :)

Gość hixi
"facet 181 cm Podrapal Ci lakier?" Haha, padłam xD

Gość rowerzystkaaaa
NO to chociaż tyle, powiem tak sama jeżdze po drogach bo nieraz są takie miejsca że scieżki nie ma, i to jak jeżdzą kierowcy to skandal. Wczoraj jechałyśmy z koleżanką i co drugi nawet nie robił żadnego odstępu bo myślą że sa panami szosy, dlatego też popieram ubezpieczenie dla rowerzystów

ja też jeżdże na rowerze,ale tylko w wyznaczonych do tego miejscach,po drodze sie boje,że mnie zabiją

Gość ja też jestem....
za obowiązkowym ubezpieczeniem dla rowerzystów.Sama jeżdżę na rowerze prawie codziennie ,na liczniku mam już 4600 km przejechanych w niecałe pięć lat ,chyba to niemało,ale jestem też kierowcą samochodu i też jeżdżę codziennie.Uważam,że rowerzyści powinni opłacać obowiązkowe OC,szczególnie ci co poruszają się po drogach dla samochodów.Jak taki rowerzysta spowoduje wypadek to jak od niego ściągnąć odszkodowanie za poniesione straty np.stłuczony reflektor lub porysowany lakier. A niesetety ścieżek rowerowych jest barzo mało niestety i dlatego jesteśmy zmuszeni poruszac się po ulicach,gdzie jest ruch samochodowy

strasznie mi żal tego człowieka,mam nadzieje,że nie wyjdą u niego później jakieś dolegliwości i nie będę miał problemów

Gość ja też jestem....
IDIOTA-przestań prowokować!!!!wkurzające to jest

facet jak już ochłonął to zaproponował że w ramach rewanzu dam sięzaprosić na kawę z mleczkiem rano, co prawda to stary piernik tak na oko ponad 35 lat, ale może powinnam się zgodzić? Inaczej to pewnie złozy na mnie skargę

Gość ..jjjjjjjjjjj
mnie tez rowerzyscie wkurwiaja :O szczegolnie na tych polskich zjebanych waskich drogach ze nie raz musisz sie wlec za takim gnojem bo nie ma jak wyminac :o

'facet jak już ochłonął to zaproponował że w ramach rewanzu dam sięzaprosić na kawę z mleczkiem rano, co prawda to stary piernik tak na oko ponad 35 lat, ale może powinnam się zgodzić? Inaczej to pewnie złozy na mnie skargę' To podszyw! I to nie żadna prowokacja! Znowu jakiś małolat podstęp wywęszył!

Gość taa niedobra pupa
Jak to pchają się na ulicę??? Przepisy zabraniają jazdy po chodniku, a drogi rowerowe to rzadkość

Gość no właśnie sama jestem
jestem kierowcą a rowerem jeżdżę bardzo często a niektórzy kierowcy zachowują się tak jakby rowerzyści nie znali się na przepisach!!!a to nieprawda!ostatnio jechałam rowerem drogą z pierwszeństwem a taki jeden gość wymusił mi pierwszeństwo!:O

Gość h874hr8538rfjcn
zabiles rowerzyste a niewinny czlowiek poszedl siedziec http://wiadomosci.onet.pl/2196338,11,lodzkie_pijany_kierowca_zabil_rowerzyste,item.html Łódzkie: pijany kierowca zabił rowerzystę Policjanci zatrzymali 26-latka z gminy Zelów (Łódzkie), który prawdopodobnie prowadząc samochód po pijanemu wjechał w parę rowerzystów. W wypadku zginął 53-letni mieszkaniec Zelowa. Jego żona z licznymi obrażeniami trafiła do szpitala. Jak poinformował Radosław Gwis z łódzkiej policji, tragiczny wypadek wydarzył się w sobotę w nocy na ul. Sienkiewicza w Zelowie. Ustalono, że kierujący volkswagenem golfem 26-letni mieszkaniec gminy Zelów podczas wyprzedzania nie dostosował prędkości do warunków drogowych i uderzył w prawidłowo jadących rowerzystów. W wyniku uderzenia śmierć na miejscu poniósł 53-letni mieszkaniec Zelowa. Jego 48-letnia żona z licznymi obrażeniami ciała trafiła do szpitala w Bełchatowie. Kierowca golfa nie udzielił rannym pomocy i odjechał z miejsca wypadku. Dzięki zeznaniom świadków trzy godziny później policjanci zatrzymali 26-latka w jego miejscu zamieszkania. Miał wówczas ponad 2 promile alkoholu w organizmie. Pobrano od niego krew do badań laboratoryjnych. Za spowdowanie po pijanemu wypadku ze skutkiem śmiertelnym i ucieczkę z miejsca zdarzenia grozić mu może kara do 12 lat więzienia. Jeżeli zostanie za to skazany - zgodnie z obowiązującą od lipca nowelizacją Kodeksu karnego - dożywotnio straci też prawo jazdy.

Gość blue28
ja pare lat temu tez mialam kolizje z rowerzysta. Bylo to z winy rowerzysty, niedosc ze najadlam sie strachu to jeszcze ten gnojek nie zaplacil mi za wymiane szyby. Tez jestem za obowiazkowym ubezpieczeniem

Gość czarne kowboje
weźcie mi to wytłumaczcie: jak jadę w normalnym, cywilizowanym kraju po ulicy rowerem (np. w belgii) to NIKT nie ma do mnie pretensji. pomimo, że jest tam full ścieżek rowerowych, ale wciąż zdarzają się miejsca bez nich. chyba się więc da, prawda? w Polsce- nawet jak mam znaczek, że z ulicy wydzielona jest ścieżka, których i tak jest jak na lekarstwo, to jakiś pochujały kierowca musi zatrąbić?!! ja też jeżdżę samochodem, ale w życiu bym się tak nie zachowała. dlatego też od jakiegoś czasu- gdy ktoś zaparkuje na ścieżce rowerowej- dzwonię po straż miejską. gdy ktoś się na mnie pcha samochodem i nawet nie raczy odstępu zrobić- cóż, pedały mam metalowe.... rysy wychodzą bardzo głębokie (nie specjalnie, po prostu JA nie wjadę rowerem do rynsztoku bo ktoś ma wybujałe ego).

Gość taa niedobra pupa
Tez jestem za obowiazkowym ubezpieczeniem Tylko to byłby czysty bezsens. Bo winę za ten stan rzeczy ponosi państwo, które nie robi wystarczającej ilości dróg rowerowych. Mnie wkurza obowiązek jazdy po ulicy, i unikam tego jak mogę. Ale piesi na chodniku reagują czasem podobnie jak kierowcy. Moim zdaniem to skandal, żeby zmuszać rowerzystę do ryzykowania zdrowia i życia przez jazdę na ulicy. Chodniki powinny być dozwolone. Przeciez bodajże w 2005 zginęło 655 rowerzystów, potrąconych przez samochody. I jeden pieszy, potrącony przez rowerzystę - jakaś babcia po 80.

Gość a ja Ci powiem tak :
nie chodniki powinny być dozwolone tylko ścieżki porobione odpowiednio!!

Gość taa niedobra pupa
nie chodniki powinny być dozwolone tylko ścieżki porobione odpowiednio!! No jasne, że tak... Ale póki ich nie zrobią, powinny być dozwolone chodniki. A są tylko dla dzieci poniżej 11 lat...

Gość chodniki tez powinny być
dla rowerzystów, jedynie powinien być zapis że pieszy ma pierwszeństwo i powinno się zachować ostrożność. I tak ludzie chodnikami jeżdżą bo na ulice w niektórych miastach strach rowerem wyjechać.