Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia biedna

Ważne pytanie zajrzyjcie proszę

Polecane posty

Gość Gosia biedna

Skończyła mi się kuroniówka, widoku na pracę żadnego. Jedynym ratunkiem jest własny biznes. Umiem haftować serwetki, poduszki i inne podobne rzeczy. Jak myślicie czy ktoś by to kupił ? Mam na myśli sprzedaż w internecie. A jeśli tak to za ile mogłabym to sprzedać? Proszę tylko o poważne odpowiedzi.

Gość jem sobie pizze z rana
ehhh na moje oko to nikt takich rzeczy nie kupuje internetem.ida na pobliski targ i kupuja po 5 zł mozesz handlowac np ciuchami ale nie tym szajsem.sorry

Gość Gosia biedna
Ale na targu nie ma ręcznie haftowanych ozdób. Nikt nie sprzeda obrazu wyszywanego krzyżykowo za 5 złotych. Nie licząc materiałów sama praca zajmuje minimum 3 tygodnie.

Gość RomanoSexmacher
Spoko ale po co komu to co robisz?

to ja zycze powodzenia i oby Ci sie udało.fajnie jest miec jakis hobby , cos na rzeczy. kupiłabym z miejsca od takiej osoby ambitnej! zycze szczescia i powodzenia!!! a co jeszcze robisz takiego?

Gość yyyyyyyyy????????????
Sprawdż na allegro.Trochę ludzi tym handluje.Ja osobiście nie przepadam za takimi rzeczami.No ewentualnie bym sie skusiła na coś z haftem Richelieu-jakiś obrus i do tego serwetki.

Gość goździkowa poleca
Gosiu, haftowanie jest super! zakup sobie takie wzory i poradniki o haftowaniu... kiedys widziałam tam takie śliczne i przeróżne, na prawdę wymyślne stroje kąpielowe, czapeczki, kapelusze ( lekko utwardzone ) czy też torebki. Trochę wiecej inwencji i stylu ;-)) na prawdę fajny biznes by był

Gość goździkowa poleca
a najbardziej podobają mi siętakie duże białe kapelusze, śliczne są. - tylko odpowiednie tworzywo do tego. poza tym, dobra reklama - dobre zdjęcie z modelką i dodatkami i sprzedaż idzie ;)

Gość wyszłam z opresji
Zawsze możesz spróbować, ale nie nastawiaj się na sukces. Możesz znaleźć kupców i nie. Mojej koleżanki mama sprzedała taki haftowany obraz za 250 zł.

Gość Gosia biedna
Dziękuję :) Wiem, że nie każdy lubi takie ozdoby, ja sama też nie rozkładam sobie serwetek na meblach. Nie mam tylko innego pomysłu na to co mogłabym robić, a to umiem. Nie wiem tylko w jaki sposób znaleźć nabywców :(

RomanoSexmacher a co ty robisz? moze to i staroscwieckie ale zawsze jakis pomysl,ambicja,hobby,praca. tez tak pisałam ze nikt nie kupi ale to moze sie udac tej dziewczynie

Gość goździkowa poleca
allegro, tylko dobry marketing jest potrzebny ;-) uwielbiam takie rzeczy w stylu hippie, są świetne - i do tego bardzo modne wystarczy się wpasować w modę i wyjść z czymś oryginalnym

Gość wymarzona
Nie sluchaj,jest wiele osob z dobrym smakiem i na poziomie,gdzie w domach kroluje styl i elegancja,a reczne hafty z cala pewnoscia do takich naleza,to tak zanikajace zajecie i umiejetnosc,ze tylko w Cepeliach mozna kupi takie rzeczy i to za duze pieniadze. Znam pare domow w ktorych sa uzywane recznie haftowane obrusy przez prababki i babki tylko przy uroczystosciach czy swietach,bo kolezanki chetnie wlasnie kupilyby recznie haftowane obrusy zeby mialy na zmiane,ale nie maja gdzie i od kogo,a jak juz pisalam w Cepeli jest naprawde drogo bo recznie haftowany obrus na rozlozony stol +6 serwetek to koszt 250-300zl,ja osobiscie czesto zagladam do Cepeli stad wiem jakie ceny sie tam wahaja. Wykorzystaj ten dar a napewno znajdziesz duzo chetnych koneserow dobrej sztuki.

Gość goździkowa poleca
naprawdę życzę powodzenia, zazdrszczę Ci trochę zdolności manualnych

Gość jajko na twardo
haftowanie, czemu nie. Są osoby, które takie rzeczy lubią i chętnie kupują. Najwięcej tego schodzi przed świętami. Jakieś ozdoby, zajączki, koszyczki, czy aniołki. Obrusy też są chodliwe. Moja znajoma haftuje krzyżykami obrazy i sprzedaje po 120zł takie ok.20x30cm. Koszyki wielkanocne po 50zł. Zrób trochę rzeczy i rozejrzyj się wśród znajomych. Jak im się spodoba podadzą Cię dalej. Tylko takie coś to jest na dorobienie sobie, a czy starczy na bieżace wydatki? Próbuj i szukaj dalej pracy.

Gość julka kulka
a moze bizuteria?

biżuteria zrobiona haftem? :D ja piernicze ludzie czytajcie troche a potem wypowiedz;)