Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcemtowidziec

usunięcie dziecka a ponowna ciąża.

Polecane posty

Gość chcemtowidziec

mam pytanie do tych dziewczyn ktore z roznych powodów zdecydowały sie na usuniecie ciąży za pomocą tabletek wywołujących poronienie.Czy w kolejne ciąże zaszłyscie bez problemu? Ja musze się niestety przyznać,że kiedyś usunełam ciążę taką metodą...bardzo tego potem żałowałam i nie chcem nawet do tego wracac ;( ,od tamtej pory bardzo marze o dziecku i w ciągu 2-3 lat chciałabym sie na nie zdecydować.Czy miałyście problem z ponownym zajsciem w ciaze?

Gość ale przygluppppp
najpierw usunęłaś ciążę i od tamtej pory pory ponownie marzysz o dziecku, chyba jesteś popierdolona, to po co usunęłaś jak ciągle marzysz o dziecku, dziecko to nie lakierko do paznokci, że jak się zamarzy to się ma, a jak się go niechce to go sie wyrzuca

Gość jaruus33
a co to jest "chcem"????

Gość bershkaa
niepotrzebnie tu piszesz zaraz cie zeżrą :O

Gość xdewde
ty jestes przyglupem bencwale. moze nie miala jak zapewnic dziecku domu i opieki idioto? ja bym wolala zeby matka mnie wyskrobala niz zebym miala zyc w skrajnej biedzie i nawet na chleb nie miec. ja usunelam dziecko ale skrobanka i po 2 latach zaszlam w ciaze bez problemu

Gość kolejna idiotkaaaaa
o następny bęcwał się odezwał, jak nie miała pieniędzy na pierwsze to jakim cudem na drugi dzień po usunięciu znalazła pieniądze na drugie, chyba ,że daje dupy za pieniądze