Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeby nie urazić

jak dać delikatnie kobiecie do zrozumienia ze mnie nie interesuje

Polecane posty

Gość żeby nie urazić

mam 24 lata i od jakiegoś czasu próbuje mnie osaczyć dziewczyna, jest bardzo fajna, sympatyczna, uśmiechnięta i całkiem ładna, tylko że jest mało rogarnieta, czasami palnie głupstwo jak ostatnio że tygrysy w afryce żyją, wiem że nie ma co sie czepiac ale to jest podstawowa wiedza ogolna, wiec moja laska musi miec pojecie o swiecie i wiedzieć sporo, po prostu kręci mnie wiedza, wracajac do pytania co jej powiedziec zeby nie urazic, wykręcam się a ona nie daje za wygraną, jakby nic się nie stało

Gość shipitare nashe ojczyzne
powiedz jej że nie masz kasy, sama odleci :D

Gość żeby nie urazić
kasę jak studenta mam, ale ona jest inna widzę że jej zalezy tylko ta jej niewiedza mnie męczy

Gość ula85
zacznij sie z jakąs inną spotykać

Gość studentka 2010
:O nic nie rób, ona sie zorientuje że szkoda jej czasu na kogoś tak mało mądrego życiowo

Moze zapytaj ją co mysli o pogladach Herberta Spencera na sposób wychowywania dzieci w XVIIw i jak to sie ma do podstawowych zasad organicyzmu nauk społecznych. No i przy okazji dowiedz sie czy podziela teorie ćwiartowania czasu

Gość moze korepetycje???
......

Gość moze korepetycje???
jej bedziesz dawal???

Gość a skąd wiesz że próbuje
cię "osaczyć"? Może tak ci się tylko wydaje?

Gość moja dobra rada dla ciebie
biskup ciemności i co pajacu zarzucasz oklepany tekst, wymyśl coś swojego pizdusiu

Gość żeby nie urazić
ciągle namawia mnie na jakieś wyjścia, zaprasza do siebie, ja sie staram wymigiwać, czasami na pizze z nia pojde, ale wtedy staram sie wziac kogos, ona sie nie zniechęca, jest uparta, podoba mi się ta cecha, no ale jakby laska wymigiwala się to byłby dla mnie znak ze nie interesuje się mną

Gość niestety żadna
no bez kitu, inteligencją nie grzeszy:/ też bym nie chciał takiej laski, co by mi potem moze jeszcze wstyd robiła przy ludziach:/ koles wyżej mial racje, daj jej znac, ze z Toba sie nie dogada, bo Ty wolisz rozmawiać na tematy, o których ona sama nie ma zielonego pojęcia.

Gość niestety żadna
i koniecznie gadaj strasznie duzo o polityce. niestety malo ktora dziewczyna zna sie na rzeczy i nie lubia o tym rozmaiwac. jak nie bedzie chciała o tym mówić, bo "to ja nie interesuje" to powiedz ze to podstawa dla ciebie i nie mozesz zrozumiec jak ktos moze nie interesować sie takimi priorytetami, zrób wielkie oczy i odejdz. da ci spokój...

Gość gruszka pietruszka
jak chcesz, żeby się odczepiła, to odmawiaj jej zawsze, kiedy chce Cię gdzieś wyciągnać, a nie tak, że raz z nią pójdziesz, a raz nie. Odmawiaj zawsze i rzuć w którejś rozmowie w formie zwierzenia, że poznałeś jakąś dziewczynę i masz nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Zapytaj, czy wypada np. kupić jej kwiatka na 1 randkę.. coś w tym stylu. Inaczej nie zrozumie chyba :)

Gość dziewczyna terroryzuje
też się nie dziwię, bo co innego iśc z ładną ale małorozgarniętą dziewczyną a co innego z mądrą i inteligentną , dla mnie seks smakuje lepiej

Gość żeby nie urazić
chyba jej powiem że interesuje się inną, tylko ona może zechcieć ją poznać, mój kumpel tak robił i zeby oszukać nachalną laske poprosił koleżankę o udawanie, poźniej wszystko wyszło na jaw, ja chce się z nią kumplować, pobawić się na imprezie pójść na piwo mogę, ale na moją dziewczynę to za mało, no dziewczyna musi mieć wiedzę o swiecie, po prostu mnie to kręci

Gość nie slyszales
o tygrysie afrykanskim?

Gość kiok
wiekszosc lasek, za ktorymi sie slinicie nie rozroznia nawet I WŚ od II, i jakos wam to nie przeszkadza:D

Gość tak zle myslicie o kobietach
to co tu robicie ;/ jazda stad chamy przebrzydle :-O

Gość hxdfrth
Daj jej spróbować :)

Gość moja dobra rada dla ciebie
kiok co innego jak chcesz laskę na seks, to nie robi to różnicy, a co innego kobieta na całe życie, wiedzę ogólną musi mieć

nie że tylko kobiety takie są bo mężczyźni też czasami nie grzeszą wiedzą, ja codziennie czytam około godzinki różne materiały dotyczące róznych dziedzin, robię to dla siebie, mnie też jak autora kręci wiedza, a czasami może przydać się w życiu

Gość terefere s
znalam faceta (lat wtedy 27 mial), ktory nie wiedzial co to jest Europa, wiedzial tylko, ze "cos takiego jest" - jak twierdzil, taka wiedza nie jest mu do niczego potrzebna nie nalezy wiec uogolniac, bo kazda plec posiada slabsze ogniwa

terefere s jak byłaś w usa to się nie dziwię, że nie wiedzą, sam tego doświadczyłem

Gość terefere s
do dziewczyna terroryzuje to Polak, ktory nosa poza polska granice nie wychylil. myslalam, ze zartuje gdy powiedzial, "ze cos takiego jest", ale co to takiego i gdzie jest, to juz nie wiedzial

Gość terefere s
przy okazji zapytalam go tez, czy potrafi wymienic kontynenty... nie umial... nie spotakalm kobiety, ktora bylaby taka ignorantka jak ow mezczyzna

to bardzo rzadki przypadek, ale i tak kobiet tego typu jest więcej, mnie z geografii nie zagięłabyś,jestem pewien ze wiem wiecej:)

Gość terefere s
a ja pewnie wiem wiecej o astronomii :)