Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta bezbronna jest

Tylko prawdziwy mężczyzna zaakceptuje kobiete z dzieckiem!

Polecane posty

Mam 27 lat i 5letniego syna. I co? co prawda nie mam faceta, ale mieszkam ze swoim 52 letnim ojcem który mi bardzo pomaga w wychowaniu dziecka. I jakoś dobrze ze sobą żyjemy.

Prawdziwy mężczyzna potrafi zrobic sobie sam dzieci i nie musi brac cudzych :classic_cool:

Gość kiok
jestes smieszna. miej do siebie pretensje, ze w tak mlodym wieku zmachalas bachora i teraz jestes samotna mamuska. Kazdy normalny facet chce zalozyc rodzine z kims, kto nma czysta karte, tak jak on sam:D

Mylisz się! Przykładem jest mój ojciec który mi pomaga, on nie chce bym ja wychodziła za mąż i też bym ja nie chciała by mój ojciec przyszedł teraz i oświadczył mi że będzie się żenił.

Gość ciemną nocą na ulicy
riposta dresiaża mnie rozbawiła:D

Sama zostawiłam faceta! żaden mężczyzna z którym byłam nie dorównywał jedynemu mężczyźnie którego kocham i który mnie kocha całkowicie bezinteresownie.

Gość autorka jest zboczona
i ma zapędy do własnego tatusia:classic_cool:

Gość prawdziwi mezczyzni
wymarli tak samo jak damy

Gość hhhhhhhhhhhyyyyy
gowno prawda,jak sie naprawde zakochasz w samotnej matce to nawet dzieci ci nie beda przeszkadzac,ja jestem przykladem,nie rozumiem tych wypowiedzi,nigdy nie mialam problemu ze znalezieniem partnera pomimo ze mam dzieci,tak dzieci nie jedno dziecko,zawsze to ja wybieram i ich zostawiam,moge nawet powiedziec ze mam wieksze powodzenie niz samotna kobieta,odgonic od facetow sie nie moge,to jak mam to rozumiec?nie chodzi tu o zadnen seks,teraz jestem w powaznym zwiazku w dodatku z mlodszym od siebie,tworzymy udany zwiazek wszyscy razem,moj facet jest dojrzaly i wolal mnie z dziecmi niz swoja rownolatke ,ktora zostawil dla mnie,tak ze nie wierze ze samotna matka jest skazana na samotnosc

Gość ewjfwoehfweubhwuie___jkdjshn_i
a ja urodziłam jak miałam 20 lat, ojciec dziecka okazał się gnojkiem nieodpowiedzialnym, niecały rok później poznałam mojego obecnego męża, nie robił jakiegoś problemu że mam dziecko, pokochał jak własne, jesteśmy kilka lat po slubie szczęśliwi. autorko, powodzenia

Gość możliwe a dlaczego nie
Zakochac sie w samotnej matce to mial byc oksymoron ?

Ale ja już mam przy sobie prawdziwego mężczyzne. Swojego ojca, który mi bardzo pomaga, pokochał moje dzieci i którego za nic w świecie nie oddałabym innej kobiecie. To jest jedyny człowiek na którym moge polegać.

Gość glen b
Jak ktos nie ma szans u kobiety z czystym kontem to zabiera sie za dzieciate i tyle.

glen ty jak cos powiesz to nornalnie :D dobrze powiedziane :D

Gość ale autorko ty chciałabyś za
swojego ojca wyjdź?? to kazirodztwo??

A kobieta czula by sie swojo gdyby poznala samotnego ojca ? :P

Skąd takie przekonanie że chciałabym za ojca wyjdź?? owszem, to jest ideał mężczyzny. To on zaproponował mojemu synowi by mówił do niego tato, i tak właśnie moje dziecko do niego mówi. Przeprowadziliśmy się na wieś, gdzie ludzie nas nie znają i myślą że my jesteśmy małżeństwem.

Gość prowokacja jak chooj
:D

Gość aleee patologia
szok

Gość glen b
Trzeba bylo usunac ciaze zamiast teraz na facetow narzekac.

i to glupia, na wsi to sie ludzie dopiero znają :P wystarczy isc do WCI - wiejskie centrum informacji (sklep).

Ale ja nie narzekam na facetów, chwale tylko swojego ojca który pokochał nie swoje dziecko, bardzo dobrze się nam układa. Jesteśmy rodziną prawie że w pełnym słowu tego znaczenia. Jedyne co to nie sypiamy ze sobą.

Moze i sypiacie, kto was tam wie.

Trzeba sklepowej zapytac, ona wie kto z kim sypia hahahahah

Gość wiki&lusia
Ale nie ktorzy faceci sa zalosni...wiecie co mam 23lata cudownego 9mc syna wychowuje go sama a wiecie dlaczego?bo trzy tygodnie przed slubem patrzylam jak gasnie zycie ktore kochalam moj facet zginal na moich rekach...a tu ktorys cwaniaczek pyskuje do samotnej matki wiesz co gowniarzu jakbys mial dzieciatko i musial wychowac je sam w d*pe po palcu bys wchodzil kobiecie zeby was zaakceptowala

Gość gość
Prawdopodobnie zaakceptuje Cie mężczyzna który ma wiater w jajach.Jest bez wyjścia,poniewaz nie ma szans na własne dzieci dlatego zdany jest na cudze i to wtedy gdy lubi dzieci, w przeciwnym razie to i ten bez jaj nie zechce baby z dzieckiem:D