Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tequila boom boom

Kto tu jest smutny tak jak ja..

Polecane posty

Gość to chyba lepiej umówić
a to trudno jakiegoś gacha do domu sprowadzić ?

Gość ja zdycham
"Pogodne, wesołe ale nie głupawe" To czyli będzie ciężko :D

Gość Dlaczego jesteś smutna?

Gość ja zdycham
Mi się nie chce za bardzo oglądać filmów, ale to by z pewnością mi pomogło na aktualny stan

Gość Dlaczego jesteś smutna?
Co znaczy ,że "Odwróciło się do góry nogami " ? Zawód miłosny, zdrada ?

Gość in somnia
Kilka takich widziałam ;) no od biedny mogą być odrobinę głupawe, nie będę wybrzydzać dziś...

Gość ja zdycham
Tequila, ja już dzisiaj założyłam podobny temat i tam się wpisałaś. Widzę, że ani Tobie ani mi nie przechodzi złe samopoczucie :( A co do prawa zemsty to jest to na 100% thriller, ale jest świetny.

przejechałam sie na wszystkich.. skończył sie mój 3 letni związek :( Myslałam, ze mam wielu dobrych znajomych, którzy beda ze mna w potrzebie.. a co sie okazuje? nie mam nikogo.. :o nagle nikt nie odbiera, a ja siedze sama w domu i wyje jak dziecko 😭

Jeden się skończył to zacznie się drugi co tu rozpaczać, jedynie zaawansowany rak lub aids to jakiś większy problem ;) no i może 1 MLN długu.

Gość Karo*
Tequila wszystko będzie dobrze :-) przytulam Cię mocno 🌼

no właśnie kupa czasu , czyli brązowe i śmierdzi :classic_cool:

filmy oglądam on-line nie ściągam :)

Gość ja zdycham
ja to bym nie miała siły ani fizycznej ani psychicznej na takie wygibasy, ale powodzenia.

Gość ja zdycham
To dobrze, że masz choć te 30% Ja sobie tak zaczęłam analizować, to stwierdziłam, że mogłabym się nauczyć jakiegoś smutnego tańca :D

Jak chcesz się wyładować to może jakieś niekonwencjonalne metody ? :classic_cool: skok na bungee :)

Gość niezapominajka_a
Fajne filmy na poprawe humoru- wbrew pozorom najlepsze sa komedie: - "Good year" z Russelem (W polskim tlumaczeniu: "Dobry rok" z tego co pamietam) - Forgetting Sarah Marshall, - Get him to the Greek Dwa ostatnie sa bezbledne, pierwszy na pewno jest gdzies z tlumaczeniem, drugi- nie jestem pewna bo to nowosc ;)

Gość NorO
Smutny to mało powiedziane.Ja jestem po prostu w depresji która trwa ładnych pare lat.Żyje nie wiem po co.Nie potrafie normalnie funkcjonować.Czuje się jak jakiś odmieniec.Przyglądam się innym i mam wrażenie że nie jestem z tego świata że jestem dziwolągiem.W 35 stopniowe upały chodzę w długich rękawkach żeby zakryć swoje mankamenty.Kontakty z ludzmi ograniczone do minimum (praca) Zresztą i tak mnie ignorują, to ja praktycznie zawsze wychodzę z inicjatywą rozmowy.Jak bym umarł nikt by nie zauważył. Mam już tego serdecznie dosyć.Przykro mi że jesteś smutna ale jak pytasz to odpowiadam - moją dusze przeszywa ogromny smutek i żal straconego życia.Najgorszy jest smutek który trwa i trwa i trwa ...

Gość NorO
Tak wyszło.czułem się zawsze niedowartosciowany,zakompleksiony,gorszy od innych i tak się stopniowo alienowałem, z pomocą ludzi którzy po prostu mnie ignorowali (jeżeli ktoś się odzywał to w konkretnym interesie) Z czasem się człowiek przyzwyczaja, i chociaż jest mi z tym źle to nie mogę tego zmienić, w penym sensie ja nawet tego niechcę, czuje że nie pasuje do tych ludzi, do zasad jakie rzadza.