Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakrecoonnaaa

mam chlopaka a chyba sie zakochalam w innym...

Polecane posty

Gość zakrecoonnaaa

Moj swiat mi sie poprzewracal. Wszystko bylo poukladane i jasne do momentu kiedy to sama wyjechalam na oboz i poznalam tam kogos (moj chlopak nie mogl ze mna jechac). Nie wiem co myslec i jak to rozwiazac. Mam 22 lata i z chlopakiem jestem 3 lata, przed wyjazdem bylam pewna ze go kocham, bylam pewna ze chce z nim byc do kocna zycia a tu nagle zamiast o nim to mysle teraz o tamtym chlopaku z wakacji...moj ustabilizowany swiat nagle sie zburzyl. teraz nie wiem nawet czy kocham mojego chlopaka bo jakos myslami ciagnie mnie do tamtego...nie zdradzilam ale i tak wiem ze to nie fair ze bedac z kims mysle o innym. co zrobic?

Gość chcialas chyba napisac 12l
o kurva jaki oboz dla 22latkow??

Gość niebieskooki-blondas nl
Do książek 😠

Gość zakrecoonnaaa
oboz sportowy ze studiow. nie wiem skad to oburzenie

Gość zakrecoonnaaa
u p up

Gość dssadsadsad
Dlatego właśnie nie reaguję na ładne oczka dziewczyn w wieku 18-24 lata bo one jeszcze nie mają wszystko poukładane w sprawach uczuciowych i są zbyt zmienne. Wole dojrzalsze, które wiedzą już czego chcą i nie zmieniają obiektów swoich westchnień co 2-34ata jak większość młodych dziewczyn.

Gość vogue88
Letnie zauroczenie. Nie zrywaj. Przejdzie ci.

Gość zakrecoonnaaa
mam nadzieje ze mi przejdzie !! a moze dlatego tez sie tak stalo ze w moim zwiazku malo jest romantyzmu i ostatnio bylo troche monotownii i moze dlatego tak sie zaurowczylam ze szukalam pprostu czegos nowego...

Gość zakrecoonnaaa
upup up up

Gość Szczery9
Ile to juz trwa ? Kiedys moze ci przejdzie , gorzej jak masz z nim kontakt to bedzie trudniej .

Gość zakrecoonnaaa
no z dwa tygodnie to trwa ale pomimo tego ze kontakt sie urwal ja ciagle mysle...no mam nadzieje ze mi to minie szybko.

Gość ppppp[[[pasps
WEŻ TEGO KTÓRY MA WIĘKSZEGO I TAK BĘDZIE NAJLEPIEJ ALBO WEZ I TEGO I TEGO BO CO DWA TO NIE JEDEN. ALBO WEZ TEGO ZA MĘŻA A TAMTEGO ZA KOCHANKA ALBO ODWROTNIE ALBO Z TYM ZRÓB DZIECKO A Z TAMTYM DRUGIE DZIECKO NAPRAWDĘ MOŻLIWOŚCI JEST WIELE TYLKO TRZEBA UMIEC WYBRAĆ.