Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takto6785

olejek do opalania 30 jak opala ?

Polecane posty

olejek do opalania 30 jak opala ? jak takie cos opala, bo jestem w czerwonych plamach, tam gdzie chyba go nie bylo

Gość no wlasnie ale inteligencja
przeczytaj swój topik, bo ja tez go nie rozumiem

jak posmaruje sie olejkiem o numerze 30, slonce bedzie lepiej bralo, czy wrecz przeciwnie, prostacki opis dla ludzi z ograniczona wena tworcza wrrr

Gość toż to z ciebie
puknij ze sie w łeb piszesz jak potluczona

Gość arrleta
posmaruj i sprawdz sama jak opala

upaly sa, to chyba logiczne, ze sie nie siedzi w domu i olejkiem jakims sie nie opala, a tamta grill to jak nie baba i slyszalem, ze sa jakies olejki co opalaja

posmarowalem sie dzis, i blac mam plamy czerwone, chyba tam gdzie nie bylo tego olejku

a to dalem ciala jak tak :( , a juz myslalem, ze mnie na stopach mrowki pogryzly, bo plamy czerwone, ale moze i dobrze, bo bym mial piekne czerwone teraz nogi Robie sie na machon ;) nad Jeziorem Bodeńskim jezioro u podnóża Alp, na pograniczu Niemiec, Austrii i Szwajcarii

Debile zajebani, kurwy stare, co wy tu wogole robicie?? ja pierdole, takie stare kurwy powinny siedziec przed TV i na drutach robic. Wypierdalac stad!!! Jak dziewczyna pyta, to trzeba odpowiedziec chyba od tego jest te forum!!!! Olejek do opalania 30, chroni od słońca, nie opalisz sie...

Gość to jest olejek
wspomagajacy opalanie czy krem z filtrem 30? bo to zalezy...

Olejek ma to do siebie, że w porownaniu z balsamem z faktorem rowniez 30, opalenizna wezmie Cie troche wiecej. ;) Bo po posmarowaniu olejkiem jestes "tłusty", a to przyciąga słońce.

ja nie dziewczyna, a i nie wiem czy to wspomagajacy, czy jaki Robie sie na machon ;) nad Jeziorem Bodeńskim jezioro u podnóża Alp, na pograniczu Niemiec, Austrii i Szwajcarii

a to przepraszam ;D olejek 30 jest od ochrony przed sloncem, np dla malych dzieci albo jak ktos nie moze sie opalac bo ma np duzo pieprzykow itp.

Monisia, 30 nie chroni całkowicie przed słońcem. Jak już ktoś naprawdę nie moze się opalać to powinien używać min 50-60 faktora. ;)

Ale napewno nie opali sie tak mocno. Zdecydowanie mniej... jak masz malo pieprzykow to mozesz je zakleic plastrem.

No tak, ale opalić się opali, nawet minimalnie. ;) Zresztą balsamy/olejki etc kupowane w sklepach są nic nie warte. Tak naprawdę słabo chronią. Jedynie te z apteki, firmy ściśle "aptekarskie", dają pewną ochronę.

z tymi plastrami, ale i tak zadowolony jestem, ale bym popalil stopy na czerwono, a tak tylko miejscami :P