Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Patryk222222

Artroskopia, osteochondroza klykcia kosci udowej

Polecane posty

Gość Patryk222222

Witam. Mam 15 lat lat. Dwa lata temu mialem robiona artroskopie prawego kolana poniewaz obumarla mi chrzastka stawowa i po kopnieciu pilki odpadla. Teraz jest w miare wporzadku z tym ze mnie czasem boli i co gorsza nie moge go zginac do konca a jesli zegne co sie czasem zdawalo podczas jakis upadkac boli pozniej przez okres okolo dwoch tygodni. No i teraz od niedawna, okolo dwoch miesiecy zaczelo mnie bolec lewe kolano. Bol jest taki sam jaki mialem w prawym. Nonstop o sobie przypomina i boli raz gorzej raz mniej. Narazie jeszce nie puchnie ale mam to samo co z prawa, ani nie moge zginac go dokonca ani kopac pilki bo czuje jak boli mnie ta chrzastka. Chcialbym zeby wypowiedzieli sie tu ludzie ktorzy rowniez mieli artroskopie i czy tez nie moga do konca go zginac. Moze zle mi ja wykonali lekarze w Kielcach?Jestem tego ciekaw. A i jeszce chce zapytac czy jest jakas mozliwosc odbudowania tej chrzastki w lewym kolanie. Moze jakas dieta? Albo leki? Bo o odciazaniu kolana juz wiem. Bardzo mi na tym zalezy bo nie chce sie znowu poddawac artroskopii a pozniej chodzic 3 miesiace o kluach. Pomozccie, z gory dzieki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować