Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhjmhm

blade dziewczyny

Polecane posty

Gość jaśniutkaaaaa
" jaśniutkaaaaa-no coment ale ok. " nono, no comment ale ok. xD z której dziury zabitej dechami jesteś człowieku o niesamowicie bogatym słownictwie ;)? ja tylko i wyłącznie chciałam powiedzieć że nieprawdą jest że faceci lecą tylko na te opalone ^^

Gość w temacie nie bylo
zaznaczone na jakie leca faceci, opalone, czy tez blade, tylko ktore wygladaja lepiej. Moim skrommnym zdaniem opalone..ale nie spalone :). To wszystko na temat.

Gość olusbolus;
opalone dziewczyny podkreslam opalone a nie solary dbajace o cialo nawilzajhace je sa atrakcyjniejsze ale bez jakich schodzocych parti skory etc blade dziewczyny w prawie kazdym kolorze wygladaja jak duchy ale np rude zielonookie sa sliczne zalezy tez od tego jak blade

Gość kanedne crencuif485f
mi sie wydaje ze ezczyzn bardziej przyaciagaja opalone dziewczyny zawsze ktos mnie zaczepia jak ide ulica ogolnie to mam sniada cere a jak to slonce teraz to jeszcze bardziej ciemna mam cere ostatnio pewien chlopak na ulicy powiedzial ze jestem sliczna i spytal czy jestem latynoską ;) mile to było, a jesli chodzi o bladosc to bardziej pasuje blondynkom chociaz takie bardzo blade dziewczyny nie maja ladnej cery ale teraz tak slonce swieci ze chyba nikt juz nie bedzioe mial problemow z bladoscia;)

Gość gujtyjtgjgtjyh
jaśniutkaaaaa weź zamknij morde ruda śmierdząca szmato bo mnie wkurzasz

Gość absolute88
no chyba ze ktos opala sie na swinke nie kazda dziewczyna robi sie brazowa a swoja droga brzydza mnie takie osoby czerwone wrecz jak prosiaczki skoro tak sie opalaja to czemu nie zainwestuja w kremy z filtrami i po co wylaza sie opalac

[pomyslcie sobie ze te blade dziewczyny maja skore jak alabaster a wy spalone kocmoluchy macie paskudne cery i szybko sie starzejecie:)

a ja nie lubię bladości u nikogo, kojarzy mi się z trupem albo kimś śmiertelnie chorym i dogorywającym zwłaszcza blade nogi z przebijającymi żyłami, brrrr

Gość opalone dziewczyny ryzykuja:
- raka skory - przesuszona skore - przedwczesnie starzejaca sie skore - slady po stroju kapielowym ktore wygladaja ohydnie - nierowna opalenizne ktora rowniez zle wyglada - rogowacenie skory zwlaszcza na twarzy - wiec pryszcze - i na koniec, pojawianie sie roznego rodzaju piegow i pieprzykow na skorze calego ciala. Wiec niech wygladaja lepiej, tylko potem niech nie placza za kilka lat :)

Gość inside your soul
Ja jestem biala jak snieg:D Opalac sie nie nawidze:D poza tym mam za duzo pieprzykow zeby je wystawiac na slonce,

Gość absolute88
nie przesadzaj ja jestem opalona zreszta mam ciemna cere opalac sie nie musze ale jak wychodze na slonce to uzywam kremow dbam o skore zalezy czy kobierta chroni skore czy idzie na caly dzien na slonce zeby sie spalic

Gość jaśniutkaaaaa
"gujtyjtgjgtjyh jaśniutkaaaaa weź zamknij morde ruda śmierdząca szmato bo mnie wkurzasz " :( naprawde tak uważasz? skąd wiesz że śmierdzę ?:(( przepraszam, tak wiem jestem szmatą kurwa, tak mi smutno żem łeskę uroniła xD a propo tematu to moj kolega zawsze mówi "a co to za rożnica czy dupa jest czarna, biała czy żołta, byleby ładna była" i ma racje

Gość absolute88
no to gratuluje kolegow.

mnie bardziej zastanawia, co Ci ludzie robią każdego lata przez całe swe życie nie wiem, jakim cudem ktoś może być blady - od dziecka siedzi non stop w domu czy zakrywa się cały ubraniem, by go słońce nie musnęło?

Gość absolute88
dobre pytanie:) ale zaraz zacznie sie grad wyzwisk

Gość ktos moze miec np
jasna karnace albo powoli sie opalac albo miec uczulenie po opalaniu albo miec kompleksy i chodzic w lecie w spodniach albo miec cienka i delikatna skore :O

Każda potwora znajdzie swojego amatora, więc po co dywagować. Są zarówno zwolennicy bladości jak i nadmiernej opalenizny. Ja sama nie lubię przebywać na słońcu, choć mam takie zalecenie od dermatologa, więc nie zawsze słońce szkodzi.

Gość no litoooości
zołza jakich mało hahaha jestes taka tepa naprawde?:D myslisz ze jak ktos sie opali raz to pozniej mu to na cale zycie zostaje ?:P

Gość trzydziechaaaaaaaaaaa
ja tak właśnie mam,jak wyżej i te blade nogi z żylakmi na piszczelach i co ma się zabić?

Gość albo po prostu
uzywa zdrowego rozsadku i naklada na cale cialo krem z filtrem; Ja ostatnio bylam caly dzien na wycieczce w gorach mialam krem z filtrem 50 i wrocilam taka sama jak pojechalam (czyli nieopalona) a caly dzien przebywalam na sloncu.

Gość ktos moze miec np
zolza, ale nie masz uczulenia :)

Gość no litoooości
w ogoóle ta dyskusja jest tak inteligentna jak dyskusja o tym czy ładniesze sa brunetki czy blondynki:P

Gość a ja sie nie musze opalac bo
naturalnie sniada cere, calym rokiem :)..latem uzywam mleczek ochronnych z filtrem 50, bonie chce sie spalic..a mnie slonce opala w mgnieniu oka i czuje sie piekna w swojej skorze :).

Gość Bladolica Pannica
a ja całe życie paliłam ciało na słońcu, bo wydawało mi się, że blade jest brzydkie, aż oświecił mnie mój facet, który nie akceptuje opalenizny, że mam pielęgnować swoją bladość, bo ją uwielbia:D i sam smaruje mnie filtrami i zakrywa na plaży ręcznikami :P

Gość absolute88
ja uwazam ze i to i to jest ok i zalezy od indywidualnych gustow wazne zeby skora byla zadbana wygladala zdrowo

nie trzeba się opalać żeby nie być bladym, wystarczy nie przebywać w ukryciu :) i każdego roku skóra ciemnieje szybciej i opalenizna jest trwalsza, więc alabastrową skórę trzeba sobie latami uchować tylko nie wiem, po cholerę tak się chować całe życie i na cholerę mi ktoś taki, kto nawet słońca się boi :) ale to tylko moje zdanie możecie mieć swoje

Gość pewnie ze nie ma nic
ja mam jasna karnacje, brozowe wlosy i niebieskie oczy i zawsze mialam kompleksy z tego powodu az do tego roku, w dupie mam co mysla o mnie ludzie, wole byc zdrowa i nie miec zmarszczek za szybko niz byc opalona, wiec codziennie chodze po sloncu ale uzywac kremow z wysokim filtrem i jestem naprawde leciutko opalona, na tle przecietnych ludzi ktorzy sa zjarani sie wyrozniam i jestem z tego dumna :D

Gość nie trzeba się chować
wystarczy krem z dużym filtrem. Oczywiście i tak skóra jest potem nieco ciemniejsza (porównując np. ze skórą, która jest pod ubraniem), ale o niebo jaśniejsza niż większości dziewczyn na ulicy w lecie (tak, dziewczyn, nie wiem czy faceci się ukrywają czy co, ale rzadko który wygląda na nienaturalnie opalonego). A robię to po to, żeby uniknąć nieprzyjemnych poparzeń słonecznych, poza tym skóra posmarowana kremem w taki upał mniej się poci (jak zauważyłam). Długofalowe zalety to właśnie (w zamierzeniu) ochrona przed rakiem skóry czy tymi nieszczęsnymi pieprzykami, które reagują na słońce.

Gość ABCDE;'
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHEEEEEEEEEE