Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie dziewczyny

pomozcie dziewczyny

Polecane posty

Gość pomozcie dziewczyny

od golenia mam kroski na pupie. jak sie ich pozbyc? jak sie golic by ich nie miec? plastry?

Gość manterka
golisz dupe?? eheheh dobre hahah

Gość pomozcie dziewczyny
nie dupe. ale owlosienie lonowe i czasem tam glebiej. lubie byc dobrze wugolina i byc gladka. co w tym dziwneg? wiele dziewczyn tak tobi. ty jestes zarosnieta i masz wlosy z pupy? nie mow ze nie masz kazdy ma chyba ze usuwa:P

Gość manterka
napisalas ze od golenia masz na pupie.... nie pisalas ze golisz okolice bikini i tam masz chrosty... Owszem ja jak kazda kobieta chcaca wygladac dobrze i czuc sie dobrze gole te miejsca. Raczej stosuje zwykla zyletke i nie mam chorstek. Ale moja siostra np. tez miala i zaczela stosowac krey do depilacji miejsc bikini wiec mozesz sprubowac

Gość manterka
napisalas ze od golenia masz na pupie.... nie pisalas ze golisz okolice bikini i tam masz chrosty... Owszem ja jak kazda kobieta chcaca wygladac dobrze i czuc sie dobrze gole te miejsca. Raczej stosuje zwykla zyletke i nie mam chorstek. Ale moja siostra np. tez miala i zaczela stosowac krey do depilacji miejsc bikini wiec mozesz sprubowac

Gość moze dziwne
wiesz co?,moze to i smieszne ale idealnie na wygolone miejsca pomaga balsam nivea po goleniu dla mezczyzn,ja juz od dawien dawna uzywam tego balsamu jest naprawde idealny nigdy zadnej krostki nie mialam po goleniu odkad zaczelam go uzywac,jest dosyc drogi ale bardzo wydajny i starcza na duzo golen,czy depilacji.

Gość pomozcie dziewczyny
krem po goleniu dla mezczyzn.. moze sprobuje. a tak myslalam czy plastry nie sa lepsze?