Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Excalibur

Czy moja dziewczyna jest chora psychicznie?

Polecane posty

Gość ODWOŁAJ ŚLUB
Zrób to inaczej zniszczysz sobie życie, faceci tak mają zaczniesz siedzieć całymi dniami w pracy może pić i robić gorsze rzeczy, a wszystko przez kogoś chorego ;/ Przygotuj się na najgorsze że zacznie Cię szantazować psychicznie np że się zabje i tak dalej, nie słuchaj tego odetnij się od niej uciekaj jak najadalej popatrz jakie życie jest piękne przejdź się ulicą popatrz na prawdziewe rodziny młode osoby z dziećmi jak oni są szczęśliwi zrozum w związku NIE MA MIEJSCA NA WYZWISKA BIJATYKI ITD są kłótnie różnice zdań ale związek to przede wszystkim RADOŚĆ Z BYCIA RAZEM jeżeli to bycie z nią to jeden koszmar po co to ciągnąć, proszę idź do kogoś bliskiego poproś o pomoc wyżal się ktoś Ci musi pomóc i to skutecznie, poprzestawiaj zycie bo tak dalej być nie może, myslę że jeszcze nie jest za późno bo WIDZISZ PROBLEM I SIĘ ZASTANAWIASZ a to oznacza że nie wszystko stracone ZASTANÓW SIĘ PRZYPOMNIJ SOBIE SIEBIE Z PRZED TEGO ZWIĄZKU i pomyśl do czego doprowadził Cię ten związek że bijesz kobietę wyzywasz przecież to NIENORMALNE a to nie jest Twoja wina wiem dobrze (jestem kobietą i tez miałam do czynienia z takim facetem - psychiczne molestowanie chora zazdrość) to ona Cię tak zmieniła. Idź po radę a raczej pomoc jak się od niej uwolnić sam nie dasz rady bo przypełznie to Ciebie i bedzie Cię błagać na kolanach dręczyć płakać i cuda mówić będzie starszyła że się zabije że zrobi komu innemu krzywdę (wszytsko mówię z mojego doświadczenia) nie nabieraj się na to (może się zdarzyć że to jest całkowicie poważny przypadek i rzeczywiście jets chora powaznie i może sobie coś zrobić dlatego musisz poinformować o całej sprawie osoby trzecie żebyś nie miął wyrzutów sumienia) pewnie się boisz jako facet przyznać że to ona zaczęla Cię bić itd ale to nie wstyd dlatego idź do najbliższych np rodzice rodzeństwo oni Ci pomogą w ostateczności psycholog, ksiądz (mi pomóg ksiądz ale nie jako że katolik tylko jako mądry wykształcony człowiek wiara do tego nic nie miała) także PROSZĘ RATUJ SWOJE ZYCIE. Za pewne jesteś jeszcze młody i wszytsko można uporzadkować tylko z INNĄ osobą i za jakiś dłuży czas kiedy na nowo sobie ułożysz życie pamiętaj jest ono piekne i krótkie dlatego nie warto go tracić na kłótnie i smutki tylko trzeba się CIESZYĆ KAZDYM DNIEM. ZYCZĘ CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DOBREJ DECYZJI ŻEBY CI SIĘ WRESZCIE UŁOŻYŁO

Gość mmhjil;opo'[
BYLA EX mojego meza tez taka byla pociala go na snie zyletka na klacie wysoko i gleboko .rany ma do dzisiaj . aha minelo 6 lat a ona sie nie zmienila...

Gość drmanson
twoja dziewczyna to NEUROTYCZKA w mega ostrym stadium. Przeczytaj sobie coś o tym. Bo wszystko sie zgadza. Nieadekwatne zachowanie do sytuacji, to jeden z objawów. Inaczej mowiac niestabilnosc emocjonalna... Jest to zwiazane z nadrazliwoscia ośrodka nerwowego, ktory jest odpowiedzialny za emocje. Czesto az kipią i wtedy neurotyk wpada w szał bije, krzyczy itd. Potem jest wzglednie dobrze na chwilę. Charakterystryczne są tez niezdrowo wygórowane wymagania wobec partnera, a im bardziej on ulega tym wymagania stają się jeszcze bardziej chore. Natomiast od siebie nic nie są w stanie dać. To egocentrycy. Ptrzewaznie chorobliwie zazdrosni i toksyczni,. wciagaja partnera w swoje chore ataki emocjonalne, wszystko zaczyna się kręcić wokół neuortyka. Do tego nieustanna chorobliwa zazdrość. Po pewnym czasie kiedy partner jest juz na wyczerpaniu i chce dejsc, pojawiają się grożby i gesty samobójcze. Zazwyczaj mają na celu zwrócenie na siebie uwagi. TO TRZEBA LECZYC i BRAC LEKI!!!!!!!!!!! neurotycy czesto uciekaja w alkohol !!!! to bardzo czeste