Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkldfkjkfhj

zwiazek , zazdrosc

Polecane posty

Gość jkldfkjkfhj

jestem z chlopakiem juz dosc dlugo , nasz zwiazek jest naprawde bardzo udany , i wiele osob nam tego zazdrosci . malo sie klocimy , raczej w ogole , czasami jakies sprzeczki , jednak szybko wyjasniane , ogolnie jest miedzy nami swietnie. nie jestem typem zazdrosnika , on tez nie , on ma dobry kontakt z moimi koleżankami , i ogolnie z dziewczynami. i ostatnio nie wiem co sie dzieje , zrobilam sie bardzo zazdrosna , nie okazuje tego , ale to we mnie siedzi , nie wiem czy mam o tym po prostu porozmawiac , chociaz bedzie mi bardzo glupio przyznac sie do tego

też jestem zazdrośnica okropna walczę z tym z lepszym lub gorszym skutkiem ;) czasem siez tego obydwoje śmiejemy ale nie można przeginać, bo zazdrość bywa męcząca

Gość jkldfkjkfhj
ale nie wiem z czego to wynika , nigdy nie bylam o nikogo zazdrosna , a o niego jestem i to bardzo . boje sie ze moge tym popsuc nasz zwiazek

Gość bertonek
zazdrość to bardzo złe uczucie.bardzo często ona właśnie niszczy związek uczucie.pozbądź sie tego czym prędzej.pogadj z chłopakiem i spróbuj mu to wyjaśnić http://odlotek.pl/zaproszenie/31074