Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężumój1111

Czy żona może jeszcze podobać sie męzowi?

Polecane posty

Gość gość
każdy facet jest wzrokowcem , najważniejsze że jest z tobą szczery

Gość gość
Moj maz nie oglada sie za innymi, ja tez nie, bo nie mamy czasu na pierdoly-praca, dom, wychowanie dziecka, obowiazki. Do tego chodzimy na rozne zmiany do pracy i sie prawie nie widujemy, dopiero w weekend, ale to tez roznie, bo ja w weekendy niektore tez pracuje-i rowniez dzieki temu tesknimy za soba, czekamy na przerwe w pracy, by moc zadzwonic.

Gość gość
Dziwnie sformuowalas temat... To, ze twoj maz cie nie zauwaza i gapi sie na inne nie oznacza, ze wszyscy faceci tak robia.

Gość gość
Piszcie kobitki :)

Gość gość
dziwni Ci mężowie im dłużej jesteśmy małżeństwem tym więcej słyszę komplementów, zachowanie nawet przy osobach trzecich jest też niewiarygodne,jakbyśmy byli dopiero po ślubie gdybyśmy razem nie mieszkali gotowa bym była powiedzieć, że facetowi ktoś wyprał mózg:D

Gość gość
No rzeczywiscie dziwny ten maz -moze ty mu wypralas ten mozg .D

Gość gość
bądź miły bo nie znajdziesz zony:D

Gość gość
to super że są jeszcze udane małżeństwa i mądre dogadujace sie z męzami kobiety piszcie wiecej bo dodajecie mi nadziei

Gość wrógTotalitarnychRządóPeło
Uważam że żona może się podobać mężowi pod warunkiem że: -jest ślepa na męskie niedomagania(facet nigdy w niczym nie dorówna kobiecie) -jest mądra,wyrozumiała,cierpliwa -traktuje całą swoją rodzinę jak dzieci(tzn. dzieci to dzieci a mąż duże dziecko)przy czym liczy lub udaje że liczy się z jego z zdaniem. -dobrze gotuje lub zapewnia smaczną strawę. -świetnie wygląda i zawsze świetnie się czuje.

Gość wrógTotalitarnychRządóPeło
Przy czym każdy brak któregokolwiek z powyższych podpunktów może prowadzić do rozkładu pożycia/

Gość gość
nom ciezki przypadek autorko uciekaj od niego

Gość gość
może szcególnie cudza żona xD

Gość gość
kochana wybrałaś nieodpowiedniego faceta patrzy jak jego kobieta staje się coraz bardziej nieszczęsliwa jakie parszywe życie jej funduje i nic z tym nie robi ! co to za gnój ? kim on jest ?

Gość gość
ciezki przypadek ehhh

Nie zachodź z nim przypadkiem w ciążę i jak bd prosil sie o dziecko to go olej. Powinnaś ogladać się przy nim za innymi facetami niby przypadkiem a jego wykorzystywać na każdym możliwym polu. Może się ocknie i zobaczy co stracił.

Gość gość
kopnij go w d..e

Gość gość
KonaKona Nie zachodź z nim przypadkiem w ciążę i jak bd prosil sie o dziecko to go olej. Powinnaś ogladać się przy nim za innymi facetami niby przypadkiem a jego wykorzystywać na każdym możliwym polu. Może się ocknie i zobaczy co stracił. prawda

Gość gośćMagda Szewc
Hej! Ja jestem 13 lat mężatką i mam 34 lata a mąż 41. W ostatnią sobotę byliśmy na weselu na którym mój mąż zabawiał i dotrzymywał towarzystwa 20 - latce. No super....A ja dzieci . I w tej chwili doszłam do wniosku że pora wydostac się z kokonu zwanego dobrą żoną .Facet to świnia.

Gość gość
dobra żona czy dobra matka? Tak to już jest, że nie tylko szewc ale i Szewc bez butów chodzi.

Gość gośćdaria
Za to ja nie mam slubu . Ale 3 miesiace temu urodzilam narzeczonemu syna . Ogolnie jako "rodzina" jest ok . Ale ostatnio zauwazylam ze moj narzeczony wchodzi na portale randkowe i erotyczne . Do tego wyslal kilka smsow do takich kobiet. Nie wiem co mam o tym myslec. Rozmawialam z nim o tym , powiedzial ze nigdy by mnie nie zdradzil, a ze napisal "dla jaj" . Owszem czasami nie mam czasu sie ogarnac , chodze w dresach i wogole . Ale dla mnie nie wchodzi sie w necie na gole baby dla jaj . Co o tym myslicie . ? Ze mna jest cos nie tak?

Gość gość
"Ale 3 miesiace temu urodzilam narzeczonemu syna" - śmieszy mnie taki tekst, komu urodziłaś syna? nie sobie tylko narzeczonemu? tak to napisałaś jakbyś tego dziecka nie chciała, ale pan i władca chciał to sobie z nim dziecko zrobiłaś. Nie jest twoim mężem a wpakowałaś się w pieluchy, a pan i władca ogląda gołe baby w necie, ale to jeszcze nic, bo pisze do jakichś obcych bab na portalach randkowych? No cóż, trzeba było najpierw pomyśleć i nie robić sobie dziecka z kimś kto ma cię gdzieś.