Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrozumiec?

czy wasi faceci tez was ciagle porownuja z innymi panienkami

Polecane posty

Gość jak to zrozumiec?

nawet tymi mniej atrakcyjnymi? I wywoluja u was poczucie nizszosci? Sprawiaja ze watpicie w swoja atrakcyjnosc i tym samym zanizaja wasza samoocene.Zastanawiacie sie co wtedy nimi kieruje, po co to robia, po co z wami sa skoro nic im sie w was nie podoba?

Gość niebieskooki-blondas nl
Na bieżąco prowadzę szereg statystyk i chwalę się zestawieniami przypadkowym przechodniom :classic_cool:

Jesli moj by mnie porownal do jakiejkolwiek to powiedzialabym mu, ze sobie moze juz z miejsca isc do tej fajniejszej. Tobie radze to samo powiedziec.

Gość moskala
nie. facet który by tak zrobił nie byłby moim facetem.proste.

Gość ,kjg5576dddd
a w jakich okolicznościach to było?

Gość jak to zrozumiec?
jak to w jakich? od pewnego czasu tak jest. Ciagle nie moze powstrzymac sie przed skomentowaniem jakiejs kobiety. np. jadac do mnie opowiada jakie to laseczki mijal po drodze, jak pieknie pachnialy i jak wyzywajaco byly ubrane. Zauwazylam ze podoba mu sie zupelnie inny typ urody niz moj. Czasami wydaje mi ze chcialby zmienic mnie calkowicie.

Gość ,kjg5576dddd
to zapytaj po co z Tobą jest, jak woli inny typ urody niż Twój

Rozumiem, ze planujesz z nim zerwac. Kobieto! Facet moze nie bezposrednio, ale posrednio Ci poniza porownujac do innych a Ty sie jeszcze zastanawiasz co robic???? Nie rozumiem Twojego postepowania.

Gość nic z tego nie bedzie
moj byly takrobil. .potem bylo coraz gorzej w zwiazku. zadna dziewczyna z nimnie wytrzymuje,taki ma wsretny charakter.

Kawał dziada z niego, ale rozumiem to podejście :P

Gość plmnht
a może mu się podoba kilka typów urody? ja osobiście uwielbiam opalone brunetki, wysokie oraz filigranowe rudowłose laleczki-najlepiej o jasnej cerze i piegach-ale bez przesady

Gość jak to zrozumiec?
nie zastanawiam sie co robic bo wiem ,ale dlaczego tak robi, jak myslicie ? Po co ta cala gierka? Nikt normalny tego nie wytrzyma!

Może to nie gierka :P

Gość jak to zrozumiec?
ha ha ogolnie to wszystko mu sie we mnie podoba ale moglabym zmienic to , to i to........ cala lista (mowi to oczywiscie w bardzo delikatny sposob) ale i tak to bardzo boli.

Gość cholerra
no tylko by spróbował wypalić do mnie z takim tekstem porównawczym, to by zobaczył

Gość jak to zrozumiec?
do hej hello: oczywiscie ze porownuje ale nie w taki wstretny sposob, ja nie umialaby byc z kims kto mi sie nie podoba.

Gość jak to zrozumiec?
jak sie kogos kocha to sie tak nie robi, ale widocznie z jego strony to nie jest milosc.

Gość ,kjg5576dddd
a co masz w sobie zmienić? to zależy, bo jak masz trochę kilo za dużo to musisz zrzucić, jak masz np trochę zniszczone włosy to musisz o nie bardziej zadbć. ale co konkretnie chce w Tobie zmienić?

Gość jak to zrozumiec?
moze jest ze mna bo wie ze nie ma szans u kobiet ktore mu sie podobaja,jak to sie mowi lepszy rydz niz nic , a w miedzy czasie moze uda mu sie mnie wykreowac na taka panienke,

Gość la madam
z reguły tacy co prawia takie prawdy piękni nie są wiec wiesz albo olejesz albo zaakceptuj.

np. jadac do mnie opowiada jakie to laseczki mijal po drodze, jak pieknie pachnialy i jak wyzywajaco byly ubrane" pewnie chodzisz w sandałach na 3 rzepy z 10 cm podeszwą nie używasz deo-stick i masz 10 kg nadwagę :) na bank chcę cie zmotywować do zmian :D

Gość jak to zrozumiec?
nierzadko też wspomina (niby to mimochodem) o psiakach harcujących w parku i traktujących go jak hydrant i kuwetę w jednym :classic_cool: później przychodzi do mnie taki męski i pachnący z wieściami, ach! :D

Gość jak to zrozumiec?
ha ha Regres ubawilam sie twoim tekstem, tak wlasnie, rozgryzles mnie, to musi byc to. jeszcze zakladam szary, dlugi worek na siebie. A tak na marginesie to nie przepadam za sandalami ale pewnie ty je nosisz i do tego jeszcze zakladasz skarpetki.

Gość jak to zrozumiec?
podszywaczom dziekujemy

Gość jak to zrozumiec?
nie jestem idealna ale do najgorszych tez sie nie zaliczam, mam duze powodzenie u facetow

Gość 3232584749
moj byly tez tak robil ale tylko po to zeby mnie wkurzyć,takie tam droczenie sie ktore trafialo sie raz na ruski rok,palnij mu w czolo moze go oswieci...