Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaabbbbbbbbaaaaaaaaa

juz nie wiem co robić..pomozcie:(

Polecane posty

hej..spoznia mi sie okres 4 dni. zrobilam test ciązowy 24 dni po stosunku. wynik negatywny. od czwarku bolą mnie piersi ale @ nie ma.! z pochwy wydziela mi się zóltawy sluz i swędzi mnie. od wczoraj zaczelam smarowac sie clortimazolum i jest go juz mniej. dodam jeszcze ze w ostatnim czasie przezylam bardzo duzo i przezto mialam wielkie nerwy, stresowalam sie. jak mmyslicie test mogl sie mylic i moge byc w ciazy? dodam ze stosunek byl w 10dc i bez wytrysku we mnie i na zewnatrz tez nie bylo. pomozci bo bardzo sie martwioe

??

dodam jeszcze, że mierze temp w pochwie i zawsze przed okresem mam 36.3 badz 36.4 a dzisiaj rano mialam 36.1 a @ nie ma

nikt nie odpowie:(?

małe szanse na ciąże skoro nie doszedł w tobie ani poza tobą prędzej to jakaś infekcja idż do gina ;)

Gość iloveya
faktycznie moze byc infekcja... ale ja bym na Twoim miejscu zrobila jeszcze jeden test z innej firmy a jak wolisz 100% pewnosci to zrob badania krwi na beta HCG Ja zaszlam w ciaze bo mi sie owulacja przesunela i teraz jestem juz w drugim miesiacu...:(

a mialas stosunek z wytryskiem w srodku ?? bo ja wlasnie nie dlatego nie wiem czy ciaza bylaby mozliwa bo w ogole nie byllo wytrysku.. ale zrobie pod koneic tyg jeszcze jeden test jak @ sie nie pojawi

Gość iloveya
roznie bywalo, w te niby plodne bylo bez wytrysku a w te niby nieplodne z , ale tez nie zawsze...wiec nie wiem czy zaszlam w ciaze przez wytrysk czy przez stosunek przerywany. ALe moja kumpela zaszla przez przerywany wiec mysl ze to duzo nie zmienia, tym bardziej jesli Twoj facet jest dosc mlody i zdrowy, bo zauwazylam ze wtedy im leci wiecej tego 'plynu' podczas seksu. Ja bym naprawde na Twoim miejscu zrobila ten test teraz drugi bo inaczej i tak okresu nie dostaniesz bo bedziesz sie stresowac a tak to juz bedziesz miec jasna sytuacje

Gość iloveya
ale skoro tamten test byl negatywny to raczej nie jestes wiec wyluzuj ;)

zrobię..jezeli drugi juz wyjdzie negatywny to chyba dwa nie powinny sie mylic?

Gość iloveya
raczej nie, chyba ze masz pecha :P ale nie sadze, bo to juz by wtedy na pewno cos wykazalo daj znac jak juz zrobisz test ;)

dzisiaj kupię a rabno zrobię :)

Gość Marrriiaa
Ja mam coś podobnego. Zażywam duphaston, na endometriozę od 16dc-25dc. Jestem na trzecim opakowaniu. Dwa poprzednie cykle były takie, że 28dnia cyklu dostałam okres. Teraz mija 29dzień i okresu nie ma, mam tylko obolałe piersi i sutki jak zawsze przed okresem- czytałam, że to może namącić troszkę w hormonach. Nie uważam, żebym była w ciąży, bo zabezpieczamy się- prezerwatywa nigdy nie pękła ani nie zsunęła się...

hej:) rano o 5 zrobilam test, wynik negatywny a o 11 dostalam @ :)

Gość brudasy same jestescie WSTYD!!
MYC SIE KURVA!!

Gość iloveya
no to sie ciesze ze jest po Twojej mysli ;) powodzenia ;)