Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamówiłam_paczke

Kurier zostawił paczke, ale nie wziął kasy!!!

Polecane posty

Gość zamówiłam_paczke

Słuchajcie, nie wiem czy tak powinno być, zamówiłam kurierem SIÓDEMKĄ paczkę, dodam, że płatną przy odbiorze. Akurat nie było mnie w domu, kurier zostawił ją u mojej sąsiadki, nie wziął pieniędzy za paczkę. I co teraz? On się nie rąbnął? Powinien zostawić awizo? Kurcze nie wiem co robić tak szczerze. Nawet jeśli trzeba za nią zapłacić to nie ma informacji gdzie.

Gość to hymn kafeteriełe
upieraj sie ze juz mu zapłaciłas..na jaka kwote jest przesyłka??

Gość Indra87
zadzwon do firmy kupierskiej, której uzywasz i im opowiedz sytuacje. zalatw to jaknajszybciej, bo potem sie ktos w koncu skapnie i beda cie scigac o kase. Zaplac póki masz, bo potem róznie bywa.

Gość zamówiłam_paczke
190 zł

Gość gen panny młodej
popierdoliło mu się, sam wróci jak się skapnie. przynajmniej do mnie wracał 🖐️

Gość zamówiłam_paczke
rozsądek podpowiada, żeby faktycznie zadzwonić i zapłacić, a z drugiej strony skoro kurier to jakas dupa to dlaczego mam się tym przejmować? Akurat na mnie padło to szczęście.

Gość podjąść właściwą decyzje
a tak w ogole to jesli na odboorze nie ma twojego podpisu to ci chuja moga, wiec masz kase i sprzet 🖐️

Gość zamówiłam_paczke
No kurcze nie wiem, myślicie żeby czekać aż przyjedzie?

Gość to hymn kafeteriełe
dosc ze on sie jebnął to jeszcze ty masz za tym biegać?? chyba zartujesz..jego strata... nic nie rób .ciesz sie ze masz pazke za friko i olej tego pajaca-kuriera

Gość podjąść właściwą decyzje
oblubienica, ale za bledy sie placi, jesli nie bedzie za nie placil i ponosil konsekwencji, to sie nie nauczy ich nie popelniac

Gość f-16
jak zwykle, człowiek raz się pomyli i od razu dupa i pacan. zebrali się idealni i nieomylni :o jak jesteś uczciwa to sama powinnaś wiedzieć co z tym zrobić, prosta sprawa 🖐️

Gość zamówiłam_paczke
od tej pory nie bede nikomu otwierać i to samo zalece sąsiadce za 4 lata może zapomną

Gość zamówiłam_paczke
Spierdalać podszywy!!! won

Gość do provokejszyn
no i jak? ponoc odzyskalas nicka a dalej piszesz na tym z @ why???

Każdy popełnia błędy :o Może miał dużo pracy? Może się źle czuł? Może był niewyspany?:o Ja pochodzę z takiej rodziny - mój tata znalazł dokumenty osoby zameldowanej w akademiku - pofatygował się tam, zostawił na recepcji i nie chciał nagrody, którą niby ta osoba wyznaczyła, nawet się z nią nie widział. Ilekroć ktoś za dużo mi wyda i ja to zauważę, wracam i oddaję. Wiem, że tak należy postępować. Ale to się nazywa uczciwość. Albo się wg jej zasad żyje, albo zakłada na forum topiki - jak powinienem postąpić w takiej sytuacji. Ja nie miałabym wątpliwości.

Gość vfdddjfjfjfj
Ja bym zadzwonila i powiedziala zeby przyjechali po kase. Rownie dobrze Ty mozesz sie kiedys pomylic i nie bedzie Ci milo kiedy bedziesz musiala oddac czesc swojej wyplaty. Czy pracujesz na kase i wydasz wiecej, czy w banku i pomyslisz sie z przelewem itp. Jak jesteś uczciwa to zalatwisz sprawe jak nalezy a jesli nie to i tak dojda do tego, wtedy Ty najesz sie wstydu

To przecież ich problem, prawda? Pieniądze na wszelki wypadek odłóż, ale... przy paczce masz taki druczek z firmy kurierskiej, tam powinno być napisane czy paczka za pobraniem (bo może nadawca się pomylił) czy już opłacona. Jeśli za pobraniem, a paczka jest wydana to już kuriera problem, to on za to odpowiada i od niego nadawca będzie ściągał należność. Jeśli nadawca się pomylił, to kwestia tego jak się dogadacie i Twojej dobrej woli, ja jednak zapłaciłabym taką kwotę. Sama ponad rok temu odebrałam będąc u kogoś paczkę. Podjechał kurier, pyta czy to X.Y.- ja mówię że nie, że X. właśnie wyszedł. A może pani paczkę odebrać? No czemu nie, mogę, ale nazwisko niech wie że inne. Podpisałam, wzięłam paczkę (a raczej pakę- materac), kiedy X. wrócił okazało się że paczka miała być właśnie za pobraniem i nie do końca taka, ale pomyłka na jego korzyść. Do tej pory za nią nie płacił, nikt się nie upominał. Że to kurier Siódemki to się nie dziwię, miałam ostatnie półtorej miesiąca trochę z nimi do czynienia i wiem że w biurze mają jeden wielki burdel :)

Gość zamówiłąm paczke
i się nikt nie odezwał

Gość zamówiłąm paczke
a szkoda , bo sąsiadkta mówiła że kurier był taki przystojny i miał wielką pałke