Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem juz co wybrac

samsung wave czy htc hd2-- ktory wybrac?

Polecane posty

zastanawiam sie nad tykmi teelfonami,a z racji ze jestem kobietka nie bardzo znam sie na niektorych technicznych zagadkach,takze prosilabym kogos kto sie na tym zna aby co nie co o nich powiedzial:) a moze jakis inny,z podobnymi funkcjami? Ja ogolnie bylabym bardziej za htc ale chcialabym tez poznac opinie innych osob:) z gory dzieki za odpowiedz

Radziłabym Ci samsunga,ja mam i jestem zadowolona,łatwe w obsłudze i się w ogóle nie psują ; dd

lepszy procesor wiecej ramu ma samsung, nie wiem jak z aplikacjami...moja żona pracuje w salonie plusa i sama jest w zachwycie wave. co do htc to chyba na windowsie jest wiec aplikacji mozna wgrac co nie miara...

hmmm...ja jakos tak sceptycznie jestem nastaiona do samsungow,akos to htc brdziej do mne trafia,a moze ktos jezcze csie wypowie?

Zdecydowanie HTC HD2. Procesory mają takie same, czyli 1 GHz. HTC ma większy wyświetlacz, ale tym samym jest większy. Najważniejsze, że pracuje na Windows Mobile, a to w porównaniu z jakimś dziwnym systemem Szajsunga jest ogromny plus. HTC to firma specjalizująca się w tego typu telefonach i są naprawdę dobrzy w tym, co robią. Miałem HTC HD i był świetny, ale druga edycja jest jeszcze lepsza. Na temat Szjsunga nie chce mi się pisać, bo oni naprawdę wprowadzają do telefonów dziwne rozwiązania, które mają za zadanie utrudniać, a nie usprawniać pracę korzystając z ich fonów. Najlepiej przejdź się do salonu i pomacaj jednego i drugiego i pobaw się nimi trochę, a wtedy sama zdecydujesz ... bo polegać na naszych tu opiniach nie możesz. To telefon dla Ciebie, nie dla nas ;-)