Dzikie róże na szerokim stepie 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Nigdy nie oglądałam Króla Lwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buhhahahaha Napisano Lipiec 12, 2010 co ty z tym królem lwem, fajnie, nie oglądałaś, nie płakałaś, więc git. Po co to komu wiedzieć??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzikie róże na szerokim stepie 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Miałam dziwne dzieciństwo... a to taka publiczna spowiedź ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem, że to straszne Napisano Lipiec 12, 2010 :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzikie róże na szerokim stepie 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Wiesz, już bym wolała nie płakać na Królu Lwie niż nigdy go nie obejrzeć... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerwa to ty Napisano Lipiec 12, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem, że to straszne Napisano Lipiec 12, 2010 Dzikie róże, zawsze jeszcze masz okazję, żeby to nadrobić ;) I może nawet się popłaczesz :P Ja np nigdy nie oglądałam Shreka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzikie róże na szerokim stepie 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Nie, tym razem to ja - Dzikie róże na szerokim stepie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzikie róże na szerokim stepie 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Ja oglądałam Shrego chyba pierwszą część, ale już nie pamiętam z niego prawie nic, bo taki był beznadziejny :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weźmiesz z dupy do gęby Napisano Lipiec 12, 2010 A z dupy do gęby brałaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem, że to straszne Napisano Lipiec 12, 2010 Ja mam u siebie 3 części Shreka, 2 części epoki lodowcowej, Gdzie jest Nemo, czerwony kapturek itd, i nigdy nic nie obejrzałam :P Może się w końcu przełamię i obejrzę cokolwiek.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzikie róże na szerokim stepie 0 Napisano Lipiec 12, 2010 Ja też tak mam. Pożyczyłam od znajomego kilka filmów, miałam obejrzeć jeszcze w maju, a w końcu patrzyłam na może dwa :p Ale Króla Lwa obejrzałaś przynajmniej, hehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach