Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabellkaa

Bycie bardzo przystojnym

Polecane posty

Gość izabellkaa

Witajcie, chciałem z wami podzielić się doświadczeniem życiowym zza oczu dość ładnej twarzy. Uważa się, że bycie przystojnym to posiadanie pewnej przewagi nad pozostałą częścią populacji. Prawda jest taka, że jest to większa przeszkoda niż "bonus". Jedyne kobiety jakie ukazują zainteresowanie(można poznać po zachowaniu) to aspołeczne pasztety. Dosłownie raz na miesiąc, dwa można się spodziewać, że jakiś w końcu się przełamie i do was podejdzie by wyznać wam miłość swego życia( nawet mnie nie znały, za sam wygląd - co one sobie myślą, że też będę z nimi dla ich wyglądu?). Te ładniejsze się już wycwaniły i chowają swoje uczucia za maską. Bardzo ciężko się jest zorientować co któraś z nich do mnie czuje. Większość z nich zakłada, że jestem za przystojny dla nich / jestem chamem bo jestem przystojny / chce się pobawić ich uczuciami. Jak mam z tym żyć? KOBIETY SIĘ MNIE BOJĄ! :(

Gość pani ogrowa
ciekawy masz nick jak na faceta :P

Gość izabellkaa
tak mówili na jedną z "amantek" :P

Gość moskala
hmm prawdę mówiąc ja raczej nie zwracam uwagi na zbyt przystojnych mężczyzn.w sensie popatrzeć mogę ale zazwyczaj tylko tyle. typowa uroda modela mnie nie pociąga. poza tym bałabym się chyba być z takim ciachem co to wszystkie laski by się śliniły. jestem normalną przeciętną dziewczyną ani super ładną ani brzydką i podobają mi się normalni faceci. a ty w sumie nie masz co narzekać na urodę bo przynajmniej nie masz kompleksów na tym tle :P

Gość kocham marynarza
Tego ze się inne ślinią to nie problem. Problemem może być charakter. A on kształtuje się całe życie. I owszem ładni ludzie, wykorzystują urodę np kobiety uważają, że tylko uroda wystarczy..a faceci są rozpieszczani, bo ładni..

Gość kocham marynarza
Większość z nich zakłada, że / jestem chamem bo jestem przystojny / chce się pobawić ich uczuciami --- nie dziw się, to przez innych facetów. Co nie szanowali tej z którą byli. Takie obrazki są na porządku dziennym. za przystojny? hmm..jesli dziewczyna normalna..to moze czasem sie zastanwiac, co ty w niej widzisz;)

Gość kocham marynarza
Mój jest ładny jak dziewczynka:) Ale ma fajny charakter:)))

Gość kocham marynarza
jest wielki plus- wyjdą ładne dzieci;)hihi

Gość Tez nie narzekam...
... oczekujesz, ze fajna kobieta (klasa, kobiecosc) sama zacznie Cie podrywac? To facet jest zdobywca... i to on ma sie starac, jak dobrze by nie wygladal:)