Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlotkaa

czy w pierwszym miesiacu ciązy bola piersi?

Polecane posty

W 1 miesiącu ciąży zwyczaj nawet nie wie się że jest się w ciąży. Mnie nie bolały. W 1 ciąży zaczęły mnie boleć dopiero jak się dowiedziałam o ciąży (chyba siła sugestii) w 2 ciąży nie bolały wcale. Moze byly ciut wrażliwsze, ale o bólu nie mogłam mówić.

Gość tak mysle
bola....mnie bolaly jak zawsze...niby zwyczajnie ale jak okres nie przyszedl w dniu kiedy mial byc to kupilam test i ....dwie krechy:P.....i od tej pory prze ok tydzien spuchniete byly jak nigdy i bolace....a teraz tylko i wylacznie same sutki....ale strasznie bola...okropnie;-)

Gość chyba zaciazylam...
nie ma co czekac.....bedziesz sie katowac caly tydzien??

Gość hehe :)
bolą :) i to jak :) ja jestem już w 18tc i nadal mnie bolą :)

Gość gośćilo
Pisze od poczatku ;) Okres miałam 27 go a dzień pozniej doszło do stosunku i poszlo do środka okres nagle zanikł 3 dni temu tak mnie zaczęły bólec piersi ze nie moge ich dotknąć rozmiar dosłownie ojeden nr większy ido tej pory bola. ...adodam ze gdy klade sie spac meczy mnie zgaga. ..typowe objawy ciąży testu nie robilam bo pisze ze 10 dni trzeba odczekać zeby wynik byl prawidłowy i czekam cierpliwie :) tylko czy w tak krótkim czasie moga występować juz objawy ?

Gość gość
w pierwszej ciąży nie pamietam ale w drugiej boleć nie bolaly za to miałam takie odczucie jakby mleko naplywalo tylko zdecydowanie delikatniejsze niz przy prawdziwym naplywie... i to jeszcze zanim test zrobiłam... w sumie to przez to odczucie pomyślałam ze w końcu sie udało;)

Gość gość
Mnie bolały, jak zawsze przed okresem, już kilka dni po owulacji.

Gość gość
Bola.