Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora???

jestem piegowata :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Polecane posty

Gość chora???

tak jak fernando torres :( on jest przysojny i mi sie podoba ja tez mam ladne rysy twarzy sliczne duze oczka maly nos ladne usta tylko te piegi. nie wiem co mam robic czy opalać sie z nimi potem one wychodza na twarz, stosowalam rozne kremy itp ale nic nie działa :( pozostaje mi tylko czkeac na smierc :(

Gość chora???
jasne tak tylko mówisz. bardzo mi zle z tym wyglaDAm okropnie a bylabym naprawde sliczna dziewczyną gdbyby nie te okropne piegi, jak myslice moze jak sie opale to bardziej mi zle zleją z twarzą czy lepiej nie?

Nie, nie zleją się. Poza tym opalenizna za miesiąc zejdzie.

Gość chora???
http://fernando.bloog.pl/ nie są super!! nie macie to tak gadacie!!!!! kazdy tak mowi ale jakbyscie same miały to tez byscie nie byly zadowolone!!!! :(

Gość chora???
to jak lepiej sie opalać czy nie????? jak sie opalam to sa ciemniejsze :/ ale potem wracaja takie jakie byly, sama nie wiem mam dość swojego życia, dlaczego ja? :(

Gość chora???
mam podobne jak to drugie zdjecie z blogu torresa :/

ja wprawdzie nie mam takich jak on, bo mam o wile wiele mniej, ale jak dla mnie nie ma tragedii:) Fajnie on wygląda:D

Ludzie umierają w katuszach z powodu ciężkich chorób a ty martwisz się piegami :) To naprawdę nie jest koniec świata, po prostu je zaakceptuj, bo one nigdy nie znikną :)

Gupości piszesz. Dwie moje byłe dziewczyny były piegowate. jedna do tego stopnia że jak gdzieś szła to wszyscy jej mówili że się pod oczami rozmazała bo az czarna tam była od piegów. Była sliczna a jak sie opaliła to juz całkiem super wyglądała :D Czasami jak siedzieliśmy przy winie to zawsze patrzyem sobie na jej piegozbiór niczym w gwiaździste niebo :P

Gość
piegi sa slodziaszne :) ja tam zaluje ze mam tylko na nosku i troszke na policzkach i tylko w lato...

Gość babilon wolnosci
sa piekne:)